Неотразимата Джена Ортега събра всички погледи на червения килим на наградите Златен глобус

Джена Ортега превзе наградите Златен глобус, изглеждайки неотразимо в плисирана nude рокля. Това е първата поява на Джена на тези награди и тя рещи да я направи запомняща се. Ортега бе водеща на церемонията и бе номинирана за най-добра актриса в телевизионен сериал, мюзикъл или комедия за изпълнението си в  изключително успешния сериал на Netflix, който бе подновен за втори сезонПризнаваме, че остнахаме поразени от гледката, но изглежда не само ние - всички звезди на червения килим се надпреварваха да се снимат с нея.

Неотразимата Джена Ортега събра всички погледи на червения килим на наградите Златен глобусinstagram.com/emyersources

Тук можете да видите как тя позира със самата Селена Гомез:

Неотразимата Джена Ортега събра всички погледи на червения килим на наградите Златен глобусtwitter.com/goldenglobes

Марго Роби също бе една от завездите, които успяха да се снимат с младата актриса:

Неотразимата Джена Ортега събра всички погледи на червения килим на наградите Златен глобусtwitter.com/goldenglobes

Аня-Тейлър Джой пък успя да си открадне цял разговор с Ортега, но за жалост операторът ги е снимал от много далеч и не сме сигурни, че можем да чуем за какво точно си говорят. От жестовете се подразбира, че Аня явно се възхищава на тоалета, който Джена носи по време на изисканата вечер:

Освен да се снима със своите знаменити фенове, Джена прекара време на червения килим, разговаряйки с Variety за това, че Лейди Гага пресъздаде вирусния танц от сериала "Wednesday"

"Преди много време работих с фризьорка, която работеше с нея. Tъкмо бях гледалa Лейди Гага в Бостън, на концерт, преди няколко години и тя ми беше направила видео, в което казваше: "Хей, Джена, чух, че си фен." Това беше наистина, наистина сладко видео.", спомня си Джена."

Неотразимата Джена Ортега събра всички погледи на червения килим на наградите Златен глобусinstagram.com/jenna_ortega_fan.q.q.q

Но нека обърнем внимание на роклята, все пак за това сме дошли! За червения килим Джена изневери на готик стила от хитовия сериал, за да се преобрази в гръцка богиня с плисирана рокля на Gucci. Тъмночервената ѝ коса беше прибрана надолу и в края. В предната част на тоалета забелязваме закачливи катарами и кръстосани детайли, които разкриват част от тялото, но по изключително елегантен начин. Долната част на роклята е съставена от няколко различни по дължина воала и дълъг шлейф. Най-любимата ни част от тоалета обаче са дългите, широки ръкави, с които Джена изглежда някак величествено. Визията бе допълнена от грим с класическа очна линия и перлени сенки, както и деликатни сребърни колета.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay