Брокатени мигли - най-актуалната тенденция в TikTok

Блясъкът се завръща, особено, ако попитате бюти гурутата в TikTok! Като се замислим, брокатът винаги е присъствал в грима под една или друга форма. Класиката са блестящи сенки за очи, които са изключително популярни през послендте няколко месеца. Но блясъкът, за който ще говорим днес е преназначен за друга част от лицето, която не сте очаквали. Това е новият тренд #GlitterMascara, а от името се подразбира, че тази зима ще се разхождаме навън с брокатени мигли.

Но защо блясък върху миглите? Само ще намекнем, че една от замесените по повода е звездата от  "Еуфория" Алекса Деми. Май не сте изненадани? Но как да пресъздадете тази визия? Всъщност ще можете да изпозлвате продукти, които вероятно вече имате в шкафчето си с грим съкровища.

@hermesitgirl2 alexa,bella and devon literally screaming I love this #bellahadid #devonleecarlson #alexademie #itgirl #nyc #euphoria #maddyperez #dior♬ original sound - ‍

Както казахме, всичко започна, след като Алекса Деми публикува видео в TikTok, в което носи изкуствени мигли, посипани с брокат. Това клипче стана viral за отрицателно време, а визията се превърна в най-популятния грим тренд в момента.

Какво представлява тенденцията?

#GlitterMascara включва покриване на миглите с продукт на основата на блясък. Той се нанася веднага, след като сме поставили спрала и превръща миглите ни в бляскава феерия. Най-хубавата част е, че тенденцията изглежда луксозно, но няма да ви струва много да я изпробвате. Още нещо - с #GlitterMascara ще бъдете кралицата на следващото парти!

Имайте прредвид, че идват празници, а Коледа е прекрсен повод да добавим малко брокат във визията си. Обикновено по това време на годината прибягваме към всевъзможни златисти, сребристи и искрящи сенки за очи, но тази година ще заложим на брокатените мигли.
Има два начина да нанесете блясък върху миглите си, в зависимост от това дали ги харесвате естествени или не.
Ако предпочитате натуралните си мигли, то можете да изпозлвате "топ лак" за мигли с блестящи частици. Той се поставя върху миглите, след като сте нанесли обикновена спирала. Можете дори да проуснете спиралата и директно да преминете към блясъка.
@arevceline Glitter mascara??! It looks insane in person✨ #glittermascara #wetnwildmakeup #makeup #viralmakeup ♬ original sound - Arevig
Ако миглите са изкуствени можете да използвате брокатена очна линия, която да нанесете върху тях. Съветваме ви да изберете по-нисък клас изкуствени мигли, когато пробвате тенденцията за първи път, защото може да не ви допадне и да съсипете миглите завинаги.
В случай, че предпочитате още по драматична визия, нанесете върху миглите бяла спирала и след това я покрийте с брокатени пигменти.
И най-важното - уверете се брокатеният продукт, който изпозлвате е безопасен за очите!
0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay