Бътърскоч - новият нюанс на русото, който ще бъде модерен тази есен

Бътърскоч - новият нюанс на русото, който ще бъде модерен тази есен

Есента е в разгара си и това е чудесен момент да заложим на по-топли нюанси в косите си. Платиненото русо вече не е на мода и отстъпва пътя на новото карамелен русо, наречено Бътърскоч. Наименованието на прическата идва от вид твърд карамел, който освен много сладък е и чудесен нюанс, който става все по-популярен в света на красотата.

Всяка есен се наслаждаваме на различни нюанси на русото, но сякаш този карамелен цвят изглежда най-естествено до момента. Спектърът на русите коси е доста обширен – от единия край имаме ултраярко платинено русо. От другата страна е цвят, наречен бронд, който почти преминава в територията на брюнетката.

Бътърскоч - новият нюанс на русото, който ще бъде модерен тази есен

Новият карамелен Бътърскоч попада повече в средата, което го прави идеален за тези, които искат да освежат лятното си русо за новия сезон. Есента е подходящ момент да трансформирате косата си и да ѝ придадете допълнителен блясък за студените дни, които предстоят.

Какво всъщност представлява цветът Бътърскоч?

Вдъхновен от сладкарството, цветът притежава нотки на кафява захар и маслено русо. Бътърскоч съдържа светло златисти тонове, придобивайки вида на наситен карамел или дори медно-карамелени тонове. Това създава красиво измерение и текстура на косата.

Поради своята сложност, масленото русо подчертава определени тонове на кожата, но изглежда особено добре на тези с топли нюанси. Прическата може да създаде допълнителна топлината на лицето, особено когато слънцето я нежно я огрява.

Ако вече сте с руса коса, фризьори посочват, че можете да преминете към този модерен меден нюанс сравнително лесно, без да се изисква много поддръжка. Ако косата ви е тъмна, трябва да си уговорите консултация с професионалист, за да определите колко време ще бъде необходимо за косата ви да бъде изсветлена или боядисана в топъл рус основен цвят преди да се премине към Бътърскоч.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay