Женствено ретро

Представяне на винтидж колекция, в което и самите посетители участват

Романтиката е едно от основните усещания, които създават дрехите на датската модна линия Noa Noa. Малката ѝ българска сестричка – SilQ, се появи на бял свят, след като представителката на бранда в нашата страна почувства необходимост от нещо ново, живо и не толкова сиво.

Силвия Атипова усвоява част от женствения ретро стил на
Noa Noa и създава своята собствена колекция. Тя е уникална по две причини – всичко се шие в лимитирани серии, и то в България. А кройките са подходящи не само за кльощави мадами.

Нали познавате онова усещане, когато притежавате любими дрехи, които не бихте заменили за нищо на света? Е, Силвия твърди, че нейната колекция ще предложи именно такива дрехи. Родени да бъдат обичани и ценени.

Официалното представяне на SilQ ще бъде днес, 29 септември от 18:00 ч. Всички посетители на ул. "Цар Иван Шишман" 20 ще бъдат подложени на частична промяна с винтидж привкус, а един от всички присъстващи ще обиколи нощна София в ретро автомобил. Отговорни за преобразяването на гостите ще бъдат гримьорът на звездите Джулия Ангелова и стилистът Ива Гълъбова, които ще използват ретро грим и дрехи от колекцията за целта.

Духът на цялото парти ще бъде ретро, а модната линия – съвременна. Материите на дрехите са естествени, самите платове се внасят от Италия. Цветовете напомнят хербарий от красиви цветя. И посланието на
SilQ, вдъхновено от Мерилин Монро, ни впечатли искрено: "I don't want to make money, I just want to be wonderful.”.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay