Звездите се подлагат на трансплантация на вежди: Какво представлява процедурата?

Звездите се подлагат на трансплантация на вежди: Какво представлява процедурата?

Тенденциите при веждите се променят със сезоните, но изглежда, че скоро няма да ги правим тънки (и по-добре). В последно време се появи нова процедура, която обещава да ни сдобие с мечтаните вежди. Чували ли сте някога за трансплантация на вежди? Досега тази техника бе непозната за нас, но специалисти казват, че тя е следващият най-добър похват след микроблейдинга за по-пълни и естествено изглеждащи вежди.

За разлика от микроблейдинга или татуирането, трансплантацията на вежди е имплантационна операция, използваща вашите собствени здрави космени фоликули като донорни косми за стимулиране на нов растеж в областта на веждите. Това е процедура, при която козметичен хирург взема присадка на косъм от косата, заедно с корена (фоликул) и го премества в областта на веждите. Присадката на косата обикновено се отстранява от тила или от областта около ухото.

Тъй като това е хирургична процедура, целият процес, от екстракцията на косата до имплантирането, се извършва под локална анестезия, което означава, че няма да почувствате нищо. Според експертите, тази процедура може да отнеме между пет и 10 часа. Процедурата не изисква последваща поддръжка - веднъж, след като сте се подложили, ефектът е перманентен. И най-важното - тъй като космите на веждите ви ще започнат да растат като косата ви, вероятно ще трябва да ги подстригвате на всеки два до три дни, за да ги поддържате във форма.

Проверихме и се оказа, че процедурата се предлага и у нас. Цените варират като започват от 4000 лв. И докато ние само можем да си мечтаем да се подложим, то редица световни знаменитости споделят, че са приложили този метод върху себе си. Една от тях е Криси Тейгън. Тя изпозлва услугите на известни хирурзи, опериращи в Бевърли Хилс. В своя профил в Instagram тя сподели, че е изключтелно доволна и веждите ѝ буквално растат като коса.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay