Как да надвием войната с бръчките?

Обърнете внимание на начина си на живот

Как да надвием войната с бръчките?

Идва момент, в който кожата ни започва да не е толкова гладка, както, когато сме били на 20 години. Само че, прави впечатление, че всички остаряваме по различен начин. Това зависи, както от гените ни, така и от начина, по който се храним и от грижите, които полагаме за нея. Знаем колко деликатен и важен е този въпрос за всички дами, затова ще се спрем по-задълбочено на него. 

Как можем да контролираме този процес? - Това, което можем да направим, е да си набавяме коензим Q10 чрез различните видове кремове. Разбира се, не се доверявайте на първия срещнат продукт. Проучете внимателно кое би било най-доброто за Вашата кожа, особено, ако е по-чувствителна. Не пренебрегвайте значението и на нощните кремове.

Не е достатъчно, обаче, да я подхранвате само отвън. Храната също е изключително важна, тъй като чрез нея си доставяте необходимите вещества, чрез които тя се обновява и подмладява. Повечето от нас не осъзнават, че да се храниш във верига за бързо хранене и да се мажеш с крем против бръчки е в противоречие. Едното помага отвън, а другото те руши отвътре. Храните, богати на натитени мазнини, червеното месо, преработените продукти - всичко това е противооказно за младостта на кожата. 

Добре е да наблегнете на Омега-3 в менюто си, защото кожата има нужда от тези мастни киселини, за да се обновява. Можете да си ги набавите чрез растителните масла, мазните риби и маслодайните култури. Те спонагат хидратирането на кожата и допринасят за нейната еластичност. 

Добре е да взимате и пробиотици, тъй катъо те поддържат цялостния баланс в организма. Можете да си ги набавите от киселото мляко, киселото зеле и маслините. 

Погрижете се за тялото си днес, за да Ви се отбалгодари то утре!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay