Модерни цветове, които да изпробвате в маникюра си тази пролет

Вероятно ще го видите не само в себе си, но и навсякъде около вас - пролетта кара животът се завръща след зимата. Най-накрая можете да съблечете тежкото си палто и да покажете усета си за мода. С тази огромна енергийна промяна може да се отправите към близката дрогерия, да поръчате няколко рокли и да се отправите към салона за красота.

Промяната на визията ви е фантастичен начин да се почувствате в синхрон с околната среда — и това включва вашия маникюр. Време е за цветна палитра, която да подхожда на пролеттаЗащо не разгледате някои модерни пролетни цветове за следващия си час за маникюр.

Зелено

През пролетта всеки преоткрива своята благодарност към успокояващите нюанси на зеленото. Каква по-красива и успокояваща гледка от зелена трева под ранното утринно слънце с роса, поръсена по стръковете й?

Червено лале

Лалето е лбимото пролетно цвете на мнозина. Защо да не го пренесем и върху ноктите си?

Бананово

Със своя ярък, но нежен жълт оттенък, този цвят на ноктите ще ви върне в дните на началното училище. Ако искате да ви напомня за време, когато сте се чувствали по-игриви и безгрижни, този цвят може да бъде идеалният начин да се върнете в онези години.

Нежен руж

Има един цвят, за който можем да се обзаложим, че подхожда на всеки. Ако не сте сигурни какъв нюанс да изберете и искате нещо надеждно, розовият тон е точното решение.

Златисто


Този красив, блстящ нюанс ще ви зареди повече, отколкото слънчевите лъчи.

Ярко синьо

Този електриков син цвят е идеалният начин да си напомните за вдъхновяващото усещане за чисто небе и жизненост, които пролетта носи.

Червен портокал

Сезонът на цитрусите приключи, но винаги можем да заложим на маникюр в цитрусов цвят, за да си ги припомним.

Люляк

Едно от най-добрите неща, които можете да направите за себе си през пролетта, е да отидете в ботаническа градина и да се разходите из цъфналите цветя. Може да намерите вдъхновение за ноктите в подсилващите се люлякови храсти по пътя. Цветът му е меко, фино намигване към сезона на цветята.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay