Новата Кейт Уинслет, готова за новия си живот

Новата Кейт Уинслет, готова за новия си живот

Тя вече има своя златен "Оскар" и сякаш след дълго чаканото признание всичко около нея заблестя. Кейт Уинслет е неузнаваема на априлската корица на британския Vogue - различна, секси, с платинено руса и къса коса, горда и уверена. Maрио Тестино наистина знае как да снима, но такъв модел със сигурност не е имал пред обектива си отдавна. Всички критици и модни корифеи замлъкнаха и сякаш думите са малко да опишат абсолютната визия на новата Кейт. А с нея и пролетта никога не е била по-фина и красива.

Чували сме, че нерядко победите са последвани от кризи и падения, които пък стават причина за нови крачки напред. Доказателството е пред нас - буквално дни след церемонията по връчването на наградите "Оскар" тя се раздели със съпруга си, а днес вече е друг човек. Тя не се страхува да се променя, а сесията на страниците на модната Библия е доказателство за това колко й отива хамелеонството. Стилистите също са се справили повече от чудесно - в кадрите няма нищо излишно, а всичко, което носи Уинслет е в черно бяло.

В интервюто си за Vogue UK Кейт разказва за развода си и новия си живот: "Това е нещо, което ми даде нов шанс, нов поглед... животът ми е нов. Да бъда сама е много странно и това не е просто реакция след раздялата ни. Израснала съм в голямо семейство, с много хора, които ме обичат и наистина ми трябваше време, за да свикна. И въпреки че съм сама, никога не съм била самотна. Благодарение на децата ми Миа и Джоуи откривам, че те са всичко, което ми трябва, че нямам нужда от никой друг, за да съм щастлива. Всъщност, сега разбирам колко обичам да бъда сама със себе си."

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay