Седмицата на модата в Милано представя: Младите дизайнери

N.U.D.E не е това, което си мислите!

Сергей Гринко
Сергей Гринко

Наречете го ефектът "Gossip Girl", но изгряващите таланти на Милано явно са черпили вдъхновение от добре поддържаните момичета от елитните кръгове на космополитните градове. На ревюто на новите дизайнери N.U.D.E не липсваха творчески хрумвания.

 

Кожата доминираше в колекцията на Чика Луалди, която откри ревюто . Изчистените линии и женственият дизайн насищаха облеклата с марка "Bee Queen", колкото до цветовете - те не бяха съвсем цветни. Черно, пастелно бежово и сиво.

 

В колекцията си Кристиано Бурани също показа къси палта и елеци от кожа. Акцентът при него обаче бяха яркочервените рокли с присъщото за цялата линия текстуриране на плата и игра с формите и десените.

 

Скромна серия от вълнени, увиващи се рокли в тъмни тонове с приглушен дизайн бяха предложенията на Франческа Либераторе. Разкош на семплата кройка прибавиха камъните "Swarovski".

 

Дизайнерите Сергей Гринко и Мауро Гаспери разчупиха създадената визия за "превзетата" кокона. Гринко обърна светлините на прожекторите към А-образните силуети. Интересният дизайн на роклите и десените с преливащи нюанси придадоха повече живот на ревюто.

 

Но на почит се оказа дизайнерът Мауро Гаспери с иновативните си архитектурни облекла. Вълнообразни трикотажни пелерини, клинове и дълги поли контрастираха с къси сини якета, туники и плисирани поли в доматено червено. Наборите, играта с платовете и кройката постигнаха това, което се очакваше – новаторска, свежа мисъл в модата на бъдещите дизайнери.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay