2021 година: Годишен хороскоп за Дева

2021 година: Годишен хороскоп за Дева

Девата е шестият астрологичен знак в Зодиака. Дева започва на 23 август и завършва на 22 септември.

2021 щастлива година ли ще бъде за Дева? 

2021 г. ще бъде щастлива година за Девите, които ще успеят да продължат своите проекти и да започнат нови, като предприемат малки, но сигурни стъпки за постигане на целите си. Юпитер внася в живота ви дозата късмет за всяка ваша нужда. Изглежда, че всичко е на ваша страна, особено във финансовия ви живот, и може да възникнат някои неочаквани печалби.

Кои дни и месеци ще бъдат късметлийски за Девите през 2021г.? 

Разчитайте на своя аналитичен усет и интуиция, когато искате да инвестирате. Не разчитайте на мненията и препоръките на трети страни, защото е възможно да загубите. По-благоприятен период за получаване на неочаквани допълнителни доходи ще настъпи към края на годината, през септември, октомври и ноември.

Девите могат да преминат през някои промени, но 2021 г. не носи толкова много проблеми, колкото миналите години. 

Може да имате възможност да започнете нова връзка, да съживите настоящите си отношения с по-добра и по-спокойна енергия.

Във финансово отношение това ще бъде много продуктивна година и инвестициите, които прогнозирате, ще се окажат печеливши.

Лични възможности за Дева:

Вярата в себе си и подобряването на отношението към живота е ключът към успеха. Юпитер ще остане във вашия знак до края на септември 2021 г. и ще ви донесе ползи, ако искате да продължите напред в живота си. В средата на годината ще имате много късмет. 

Пари

Можете да продължите напред тази година, заради усилията, които сте положили и известен късмет в съвместните партньорства. Можете също така да сключите ново финансово партньорство и разговорите започват през април.

Бъдете наясно с прекалената ангажираност и прочетете всички дребни шрифтове, когато подписвате договори през август.

Любов

Ще сключват ли брак през 2021г. Девите? 

Първата част на 2021 г. ще бъде пълна със страст, любов и романтика, поради което може да решите да се ожените. Ще бъдете по-очарователни, по-любвеобилни. Този период е пълен с бохемската атмосфера на любов.

През втората част на годината ще се оттегляте малко по малко в черупката си. Ще бъдете малко по-спокойни и уравновесени.

Ще срещнат ли любовта Девите през 2021г.? 

2021 г. ще бъде много активна по отношение на социалния живот. Ще излизате повече, ще се срещате с нови приятели и ще се възползвате от свободното си време. Този период е много благоприятен за необвързаните Деви. Излизането повече ще увеличи шансовете ви да се срещнете с някого и да започнете нова връзка. 

Ако търсите половинка, или пътувайте, или погледнете далеч от обичайното си населено място, за да намерите такъв човек. Дните около Слънчевото затъмнение на 14 октомври имат специално значение за вас.

Кариера

Ще започнат ли нова работа през 2021г. Девите?

Родените в зодия Дева ще имат много активна година в професионален план. Определено ще трябва да работите, за да можете бавно да се изкачвате по стъпалата на успеха. Ще ви е много интересно да постигнете добри резултати, не е задължително да печелите повече пари.

В професионален план всичко, свързано с научни изследвания, разработки, иновации и маркетинг, е добре представено. Тези, които се изявяват в изкуствата, могат да получат впечатляващи резултати.

Много от Девите ще работят на две работни места тази година, особено през периода от април до август. От средата на август до края на септември ще намерите допълнителен ентусиазъм за работа и ще бъдете най-натоварени през това време. Финансовите награди ще дойдат през септември.

Здраве

Вие сте склонни да бъдете по-здрави, когато Юпитер е във вашия знак, с едно изключение. Под влиянието на тази планета, Девите обичат да се забавляват и се отпускат малко, което може да доведе до качване на допълнителни килограми. 

През май месец е добре да започнете някакъв режим на хранене и тренировки. 

Какво трябва да ядат Девите през 2021 г.?

Ще започнете 2021 година под добра егида по отношение на вашето здравословно състояние и психически тонус. Силно се препоръчва да се ядат зеленчуци и плодове. Упражненията също могат да бъдат много полезни. През цялата година трябва да имате балансирана диета. 

Какво Ви очаква през първите 3 месеца от годината?

Януари

Нещата се оправят! Да, платили сте вноските си. Вие сте се примирили с всички онези некомпетентни идиоти около вас. Вече не обръщате внимание на глупостите, които хората говорят. През първият месец от 2021 година ще постигнете голям успех. 

Февруари

Имаме добри и лоши новини. Ако сте родени близо до периода на зодия Лъв, ще получите добри новини. Посоката ви в живота и кариерата ви трябва да получат тласък и това ще се случи през февруари. При останалите Деви това няма да се случи. 

Може да влезете в спор с някой важен за вас човек. След това може да съжалявате за казаното и да се притеснявате от това, което хората мислят за вас. 

Март

Повечето от вас ще бъдат в Рая на Дева през март 2021 година! Ще достигнете нови върхове на дисциплина и вашите организационни умения ще бъдат много добри. И ако това не беше достатъчно, първата седмица на март ще бъде много късметлийска за вас. 

Ще намерите решения на някои житейски проблеми. 

Предсказания за мъжете Деви:

През 2021 г. имате впечатлението, че вашите методи на работа са остарели, защото срещате все повече препятствия. Затова поставяте под съмнение подхода си към професионалната си дейност. Решавате да вземете предвид съветите на хората около вас. В края на втората част на годината се уверете, че се адаптирате към възникващите ситуации.

Всъщност ще развиете много практичен усет, който ще ви позволи да се възползвате от всички възможности, които ви се случват.

Очевидно всяка критика ще бъде доста неприятна, но ще срещнете някой, който ще ви докаже, че някои критики са важни, за да напреднете.

В любовта партньорът ви може да изглежда нетърпелив. Избягвайте да изключвате партньора си от вашата професионална еволюция, в противен случай тя може да не ви подкрепи.

През втората част на годината в крайна сметка ще се съгласите с партньора си и най-накрая ще изслушате какво има да каже и ще вземете решение заедно. 

Предсказания за жените Деви: 

Началото на тази година е белязано от еволюция. Някои от вас може да преживеят някои сътресения, но ще преодолеете това тежко време, по-силни от всякога.

За други Деви, двойката е екип с невероятна сплотеност. Ще имате цялата подкрепа на партньора си, която ще ви позволи да дишате. За вас честността е от първостепенно значение, циментът на романтичната връзка.

Девите, които вече са майки, обръщат голямо внимание на изучаването на децата си и се възползват от този привилегирован период, преди лягане, за да им разкажат своите любими истории, обграждайки ги с любов.

Тези, които все още не са майки, просто ще поглезят партньорите си с голяма нежност.

В кариерата ще спечелите признателността на колегите си, както мъже, така и жени. Ще демонстрирате страхотни умения, оттам и високата оценката на вашия професионален антураж. Избягвайте да правите финансови грешки през първата част на годината.

Източник: https://www.yearly-horoscope.org/horoscope-2021/virgo/

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

8 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay