3 зодии, за които февруари 2022 ще бъде страхотен

3 зодии, за които февруари 2022 ще бъде страхотен

Обикновено обръщаме внимание на ретрограден Меркурий и други лоши периоди, но има и периоди, които са страхотни за някои от зодиакалните знаци. 

На 4-ти февруари имаме Слънце в съвпад със Сатурн, което абсолютно ще ни помогне да преодолеем препятствията и самоналожените ограничения.  

Малко след това, на 11-ти, ще изживеем слънчевия тригон Лилит, което ще се отрази добре на любовния ни живот.

Северен възел на 15-ти ще ни помогне да излекуваме стари рани, а Венера в Нептун, на 24, ще се погрижи да поддържаме романтиката жива. 

Най-добрите дни този месец са 1, 4, 11, 15 и 24 февруари. Темата на месеца ще бъде "почитай и оценявай това, което имаш, и се концентрирай по-малко върху това, което ти липсва". 

Ето за кои зодии февруари 2022 ще бъде страхотен месец:

Лъв

Ще започнете да се чувствате като нов човек до средата на месеца. Това, което някога е било бреме за вас, сега изглежда като минало и ще разберете, че има неща в живота ви, върху които вече сте свършили работата и че това не е процес, който трябва да поддържате вече. 

Да речем, например, че сте научили урок или сте спрели да пиете, или сте се почувствали по-добре с по-малко захар в диетата си... не е нужно да се спирате повече на тези неща, защото вече сте успели. Ще разберете, че няма смисъл да преглеждате едно и също нещо отново и отново.

Да, вие сте победител, но това не означава, че всеки ден трябва да преразглеждате това, което ви е довело до това печелившо място. Време е да продължите напред. Няма смисъл да се аплодирате за минали действия. Вашата награда в това отношение е в способността да продължите напред, за да можете да изживеете нещо ново и прекрасно.

Водолей

Още от самото начало ще се чувствате по-здрави и по-позитивни. Новолунието във Водолей, на 1-ви, ви въвежда в свят на надежда, но това не е празна надежда, тя е пълна с мечти, които искате да видите сбъднати.

Слънцето в съвпад със Сатурн осветява това, което смятате за вашите ограничения и може да ви помогне да се съсредоточите върху това, което можете да правите, а не върху това, което не можете да правите.

Вашият любовен живот със сигурност ще стане по-добър този месец. 

По време на Пълнолунието във Водолей, на 16-ти, ще бъдете вдъхновени да се отправите към една мечта, която винаги сте искали да постигнете, и успехът е ваш, ако поискате.

Всички спорове, които може да имате през този месец, ще дойдат с ценни уроци. Целият месец ще бъде изпълнен с чувство на увереност. Вярвате в себе си, следователно ще успеете във всичко.

Риби 

Този месец ще се случи нещо много важно за вас, Риби; всяко препятствие ще доведе до иновативен начин за справяне с него. Новолунието във Водолей отваря месеца за вас, като ви поставя в компрометирана ситуация, в която трябва да действате импулсивно и бързо.

Инстинктите ви са толкова точни, че ще изберете правилния път, без да трепвате. Това също означава, че ще имате време да постигнете това, с което сте се заели. Тази "скрита" енергия е там, за да лекувате стари рани; Вие сте решени да преодолеете определени препятствия в живота си и с подходящите усилия ще успеете. 

До края на месеца ще бъдете ентусиазирани и силни, и готови за следващата фаза във вашето невероятно приключение.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay