5 начина да спестите пари за идването на бебчо

Защото ще ви трябват

5 начина да спестите пари за идването на бебчо

Терминът ви наближава, а парите хвърчат за како ли не.. Но, ако ви трябват пари преди раждането на бебето, то след като то се появи на бял свят, ще ви трябват още повече. Затова е добре да се опитате да спестите от това, от което може. Ние ще ви дадем 5 практически съвета, чрез които да направите това.

Най-много се дава за дрехи

Но не всички са необходими в началото. Купете само най-необходимото. Що се отнася до бебешкото легълце или количка, можете да попитате близки или роднини дали нямат неизползваеми в момента такива и дали не могат да ви услужат. По този начин ще спестите за още по-важните разходи, които предстоят.

Направете списък от необходими неща за раждането

И го дайте на близките си.. Вместо да се чудят какво да купуват или да се дублират с подаръците за малкия бебчо, най-добре вие да помислите от какво имате нужда и да им кажете. Така ще знаете какво наистина трябва да купите вие и какво ще ви бъде подарено.

Избягвайте купуването на неполезни предмети

Има толкова много изобретения за бебетата, но доста от тях не са изобщо от жизнено важно значение и необходимост  като например бейбифон, ултра сложно нощно осветление или нагревател за затопляне на биберон.

Следете разпродажбите

Намират се много хубави неща на нормални цени, за които иначе бихте дали много повече!

Обърнете внимание на ръчно изработените неща

Не е нужно да сте гений, за да направите нещо собственоръчно за своето бебче. Това може да е рамка за снимка, красив стенопис или дори прекрасно ушито костюмче.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay