8 физически черти, които мъжете смятат за привлекателни

8 физически черти, които мъжете смятат за привлекателни

Всеки човек иска отговор на въпроса "Как да бъдем привлекателни за противоположния пол?" Учените твърдят, че най-накрая са открили истината. Тези открития ще очудят жените, които вярват, че мъжете са привлечени само от жени с красиви лица и слаба фигура. 

Ето 8 физически черти, които мъжете смятат за привлекателни:

1. Фигура

Когато един мъж види една жена, той подсъзнателно мисли дали можете да има деца от нея или не. Ето защо мъжкият мозък търси жена с по-широк ханш и тънка талия. Жената трябва да изглежда здрава и плодовита. Изследванията са открили идеалното съотношение за женското тяло, а жената е по-добре да има съотношение между талията и ханша 7:10. 

2. Усмивка

Това е очевидна привлекателна особеност за мъжете. Усмивката е нещо, което може да привлече всеки представител от мъжки пол. Усмихнатата жена изглежда по-отворена и готова да флиртува.

Наистина ли е толкова просто? Разбира се, че не. Мъжете също гледат зъбите на жените. Това не означава, че трябва да имате ярки бели зъби като актриси в холивудските филми - просто избягвайте неща като лош дъх и жълтеникави зъби. Също така е свързано с факта, че добре изглеждащите зъби са показател за добро здраве и добра генетика. Помнете, че един мъж търси майка за бъдещите си бебета.

3. Симетрия на лицето 

Симетрията на лицето е една от най-привлекателните физически черти. Това се обяснява с факта, че мозъците визуално обработват симетрични лица по-бързо от по-малко симетрични.

Разбира се, всички разбираме, че не е възможно да се намери 100% симетрично лице. Но колкото по-малко асиметрии имате, толкова повече лицето ви хваща очите на хората.

4. Устни

Всеки мъж е привлечен от жена с устни, които изглеждат подходящи за целуване. Какво представляват тези устни? Въпреки тенденцията да се използват различни методи за оголемяване на устните, изследванията показват, че мъжете предпочитат средно големи устни, дори по-скоро тънки, отколкото дебели. Не забравяйте за червилото. То е измислено по някаква причина. Изследване от университета в Манчестър откри, че мъжете могат да гледат жените с червени устни за седем секунди!

5. Очи

Мъжете предпочитат да гледат големи очи и има причина!

Когато човек се влюбва в човек, който гледа, очите му несъзнателно се разширяват и стават все по-големи. Ето защо човек с по-големи очи изглежда по-щастлив и по-привлекателен.

6. Вежди

Веждите са очевидно важна характеристика на нашия външен вид. Те ни помагат да изразим чувствата и емоциите си. Добре оформените вежди могат да ви накарат да изглеждате красиво. Те карат мъжете да се чувстват изгубени в очите ви.

Също така е установено, че мъжете забелязват веждите по-често от очите. Така че не пренебрегвайте веждите си, докато правите грима си.

7. Стойка

Изправете се, дами! Вашата поза може да каже много за вас. Обикновено хората с лоша поза имат социални проблеми. Те са срамежливи и не са отворени за нови запознанства. Хората с хубава стойка на тялото са по-уверени и привлекателни.

Позицията ви влияе върху първото впечатление. Променете стойката си, за да промените начина, по който хората мислят за вас.

8. Цветове

Кажете "Да" на червените рокли! Цветът на дрехите може много да повлияе на вашата привлекателност. Установено е, че червеният цвят е най-привлекателен за мъжете, защото е свързан с любов и страст. Не изхвърляйте малката си черна рокля! Носенето на черно може да покаже на мъжа, че сте интелигентна и уверена жена.

Всички жени искат да бъдат красиви, желани и да привлекат вниманието на мъжете. Не се занимавайте със стереотипи, следете здравето си и използвайте малки трикове като червено червило, за да се откроите от тълпата.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay