Годишен хороскоп 2019: ВЕЗНИ

ВЕЗНИ: 23 СЕПТЕМВРИ - 22 ОКТОМВРИ

Годишен хороскоп 2019: ВЕЗНИ


През 2019 г. Юпитер дарява късмета си на третия ви дом на комуникация. Той ще изостри остроумието ви и ще ви предложи повече възможности. Използвайте тази година за да опознаете най-накрая съседните си градове и природата. Планирайте къмпинг пътувания, походи, за да се излекувате от всички пристъпи на wanderlust (страст към пътувания)!

На 7 март Уран, планетата на иновациите и промяната, се премества от седмия ви дом на отношения във вашия осми дом на регенерация и секс. Следващите седем години ще включват всякакви видове експерименти - свързани с крайности и прераждане, осъзнаване на личността.


Обърнете специално внимание на работата си, когато лунните затъмнения на 2019 г. се появят, Везни. Планетата ви за кариера в края на краищата е луната, а затъмненията й вероятно ще разкрият нова информация за това как най-добре можете да успеете.

КАРИЕРА

Плутон, вашата лична планета за пари и финанси, работи стабилно във вашия четвърти дом на дома и семейството, като ви насърчава да създавате финансови цели, които ще генерират стабилност през целия ви живот. Благодарение на енергията на планетата джудже, вие ще продължите да преоткривате и усъвършенствате начина, по който харчите и спестявате разумно. Ако не сте доволни от текущата си кариера, ще можете да търсите нещо в началото на пролетта.

Меркурий, вашата лична планета на щастието, ще обиколи мечтателните Риби от 10 февруари до 16 април. Планетарът ще ви помогне да разберете вашите приоритети - живеете ли да работите или работите, за да живеете?

ЛЮБОВ

Дали последните седем години не са били много бурни за вашите взаимоотношения, Везни?

Ще бъдете развълнувани да чуете, че Уран, великият агент на промяната, се премества от седмия ви дом на отношения във вашия осми дом на секса. Това означава, че вашата любов ще придобие стабилност, и сексуалният ви живот ще се затопли. Чувствате се по-отворени за експериментиране и може да възобновите искрата с партньора си. Отворете тези линии на общуване и обсъдете какво бихте искали да опитате заедно, след това оставете нещата да се разпалват. Планетата ви за любов, Марс, се движи директно през цялата година, като ви помага да намерите посока, независимо дали сте привързани или не.

 

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ОВЕН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ТЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: БЛИЗНАЦИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РАК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ЛЪВ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ДЕВА

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВЕЗНИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СКОРПИОН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СТРЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: КОЗИРОГ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВОДОЛЕЙ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РИБИ

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay