Дневен хороскоп за вторник, 14 февруари 2023 г.

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 14 февруари 2023 г.

Овен

Желанието да направите голяма покупка от някакъв вид, може би луксозен артикул, може да ви накара да броите стотинките си днес. След като ги преброите всички, може да се усъмните в разумността да го купите сега. И в двата случая това не е денят за вземане на решение. Изчакайте няколко дни и трябва да видите нещата по-ясно и да разберете по-добре ситуацията.

Телец

Притесненията за член на домакинството могат да ви измъчват днес. Този човек може да си е отишъл, без да каже на никого или да изглежда разстроен. Вашият приятел вероятно е добре, но е в противоречие с някой извън домакинството, а не в него. Оставете този човек да се справи по какъвто начин намери за добре. Той ще сподели с вас, когато му дойде времето.

Близнаци

Брат или сестра, или съсед може да ви каже едно нещо, докато интуицията ви казва обратното. Човекът вероятно се опитва да пощади чувствата ви. Може би е по-добре да не го предизвиквате. Изчакайте да научите повече, преди да повдигнете темата. Не искате да предизвиквате разрив между вас двамата.

Рак

Приятел, който има проблеми с парите, днес може да стовари всичките си неволи върху вас. Склонността ви не е да бъдете много съпричастни, но сдържайте тази тенденция. Ситуацията е реална, а вашият приятел е много притеснен и има нужда от решения повече от критика или съчувствие. Вашият здрав разум и практичен характер може да са безценни точно сега.

Лъв

Днес може да ви се наложи да извършите работна задача, която не ви е обяснена правилно. Най-добре е да се върнете при човека, който е възложил работата и да поискате повече подробности. Не забравяйте, че е по-добре да зададете глупав въпрос, отколкото да направите глупава грешка. Не продължавайте напред, докато не разберете точно какво трябва да направите.

Дева

Вероятно се вълнувате от предстоящо пътуване, но може да не сте наясно с уговорките. Не позволявайте тази ситуация да продължава или пътуването ви може да не се развие по начина, по който се надявате. Свържете се с хора, които знаят какво е и получете колкото можете повече информация. Тогава ще знаете всичко, преди да се качите на този самолет.

Везни

Сън или прозрение може да ви накара да поставите под въпрос една от вашите отдавнашни цели. Може би сте формулирали друга цел, която ви харесва повече или започвате да се съмнявате в изпълнимостта на старата. Това вероятно не е добър ден за вземане на каквото и да е решение. Вашето мислене може да не е толкова рационално, колкото обикновено. Запишете вашите възможности и се върнете към тях след ден или два.

Скорпион

Някой на работа може да е разстроен и да не е склонен да съобщава чувствата си на никого. Това може да хвърли петна върху атмосферата. Може да се чудите дали този човек ви е разстроен, но има вероятност той да има много повече общо с работата, отколкото с вас. Използвайте способността си да се концентрирате и не позволявайте това да ви пречи. Не си струва труда.

Стрелец

Някои обезпокоителни новини от далеч може да ви накарат да се стресирате. Това може да повлияе на работата ви, ако не сте внимателни. Умът ви може да се отклонява напред-назад от работа към новините и техните последици. Съсредоточете се. Всички признаци са, че каквото и да сте чули, вероятно ще бъде много по-малко обезпокоително, отколкото изглежда в момента. Не се отказвайте, докато не разберете фактите.

Козирог

Вероятно е да сте в добро пространство в момента. Ако сте необвързани, не бързате да промените това. Ако сте, вие и вашият партньор трябва да се разбирате много добре. Въпреки това може да изпитате малко съмнение, когато настоящ или потенциален партньор стане необщителен. Вашият приятел вероятно има притеснения за пари. Кажете му, че сте там, за да слушате, след което се отдръпнете.

Водолей

Днес може да дойде посетител, но може да се чудите защо този човек се притеснява. Той или тя може да изглежда разсеян и по-склонен да слуша това, което казвате, отколкото да предложи разговор. Вероятно вашият приятел се е чувствал самотен и е имал нужда от компания. Не се страхувайте да започнете монолог за нещо, което намирате за очарователно. Може да е точно това, от което вашият приятел се нуждае.

Риби

Телефонно обаждане може да дойде от някой, за когото знаете, че е склонен към клюки. Този човек може да има много да каже. Вашият скептицизъм може да се окаже безценен в това отношение. Ако казаното от този човек е важно, проверете фактите, преди да предприемете каквото и да е действие. Вероятно е преувеличено или напълно невярно.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay