Дневен хороскоп за вторник, 29 декември 2015

Какво предстои днес?

Дневен хороскоп за вторник, 29 декември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Мислите, че ще ви се размине, но подлите постъпки не остават ненаказани. Когато причините нещо лошо на човек, който държи на вас, най-малкото, което би трябвало да ви измъчва, е чувството за вина. Опитайте се да поправите щетите, които сте нанесли.

Телец
Не искате да си тръгвате от мястото, на което се намирате в момента, но спокойствието, което то ви осигурява, е към своя край. Време е да се върнете към реалността и да се захването с елиминиране на действителните проблеми.

Близнаци
Фокусирайте се върху личните си цели, за да започнете малко по малко да ги осъществявате. Първо си изградете план и чак след това пристъпете към действия. Но поставете своите приоритети пред тези на хората около себе си.

Рак
Бъдете благодарни за хората в живота си. Имате достатъчно верни приятели, които са готови буквално да направят всичко за вас. Показвайте им по-често колко много ги цените и не ги приемайте за даденост, защото те не са!

Лъв
Имате нужда от почивка, но работните ангажименти не ви позволяват да си я осигурите. Постарайте се да приключите работния ден навреме, за да не ви остане допълнителна работа. Така ще можете да си отделите вечерта за релакс.

Дева
Прехвърляте своята вина върху другиго, защото не искате да поемете тежестта ѝ. Знаете, че това поведение е абсолютно неправилно, защото всеки сам трябва да поема отговорност за действията си, дори да е причинил вреда неумишлено.

Везни
Контролирате живота на половинката си дотолкова, че ограничавате личната му свобода до крайна степен. Ако продължавате в същия дух, отношенията помежду ви могат да вземат неочакван обрат, който да застраши връзката ви.

Скорпион
Заобиколени сте от спокойствие и топлина и трябва да ги приемете с отворени обятия, понеже имате нужда точно от това. Щастието, което изпълва душата ви, ще излекува нанесените преди време рани. Позволете си да бъдете щастливи.

Стрелец
Категоричното отхвърляне на попаднала в началото на деня възможност води до бързи и неочаквани последици. Взетото решение ще ви бъде за урок, защото ще ви покаже, че във всяка опция се крие вариант за успех. Трябва само да го откриете.

Козирог
Криете нещо от близките си хора, защото знаете, че истината би ги наранила. Тя обаче рано или късно ще излезе наяве, затова е най-добре да я съобщите вие, а не да я чуят от чужди хора.

Водолей
Безкрайно незаинтересовани сте от това какво се случва в света около вас. Днес сте погълнати изцяло от своите лични драми и сте слепи за чуждите неволи. Непукизмът към болката на другите обаче няма да трае дълго.

Риби
Денят ще бъде доста скучен, което ще ви провокира да се занимаете с отдавна позабравено хоби или да намерите нова страст, която да запълва празните дни. Това ще ви донесе удовлетворение и радост.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay