Дневен хороскоп за понеделник, 16 май 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 16 май 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Занимаващите се с бизнес е възможно да срещнат неразбиране от страна на хората, с които общуват. Не губете присъствие на духа, в края на краищата не сте длъжни да работите заедно. Всичко е въпрос на интереси. Възползвайте се от качествата си, с много от тях превъзхождате околните.

Телец
Днес ще се опитвате да поемате отговорности, излизащи извън границите на собственото ви аз. Разбира се за това се иска много смелост, но също така и е леко безразсъдно. Опитайте се да бъдете възрастни и разумни, премервайте рисковете.

Близнаци
Започвате нещо ново, което още в самото начало ще започне да се развива доста добре. Въпреки че не сте очаквали ще бъдете затрупани с нови предложения, това ще ви поласкае. Ще ви поласкае и вниманието на някой към вас.

Рак
Стойте настрана от спорове и се опитайте да не се намесвате в конфликтни ситуации. Прекарайте вечерта сред хората, които обичате. Това ви зарежда с позитивно настроение. Имате нужда от разбиране и днес ще го получите.

Лъв
Ден, в който или трябва да следвате нормите каквито са и да се включите с радост или да покажете своя личен протест към нещата, с които не сте съгласни. Малко трудни са изборите днес, но пък могат да бъдат и революционни.

Дева
С работата си създавате благоприятни условия за развития в професионалната и финансовата сфера. Освен, че ще се отразят на материалното ви състояние, ще повишите популярността си и ще привлечете обожатели около себе си.

Везни
Независимо от трудностите и предизвикателствата, ще проявите желание за изяви и в други направления. Нечие нежно присъствие ще направи деня ви специален. Радвайте се на това внимание, този човек се оказва важен за вас.

Скорпион
Днес реалността ще се превръща в мечти, а мечтите в реалност. Някак светът около вас ще изглежда различен, на моменти неадекватен и мистичен. Може дори да добиете усещането, че сте герой от филм. И е наистина така, това е вашият собствен филм.

Стрелец
Отделете достатъчно внимание на здравето си. Нуждаете се от повече време, за да се възстановите емоционално и физически. Дайте предпочитания на всичко, което ви прави щастливи. Ще се почувствате приятно сред хората, които ви обичат, позволете им да ви покажат чувствата си.

Козирог
Ще сте много чувствителни към всички неща, които се случват около вас, сякаш ще ги улавяте по необясним начин. Добре е да отделите време да се изчистите от всички наслоени емоции. Опитайте да овладявате чувствата си.

Водолей
Работете за хармонията, за да избегнете всякакви трудности по пътя си. Занимания, позволяващи ви да проявите индивидуалността си и други поизостанали задачи са сред приоритетите ви за деня.

Риби
Осигурявайки си повече спокойствие и време за отдих, ще съберете мисли и се заредите с енергия. Работата, семейството, приятелите и многото ви задачи са част от нещата, с които може да се поздравите, защото не всеки може да се похвали с това, но амбициите ви са напред.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay