Дневен хороскоп за четвъртък, 18 февруари 2016

Какъв ще бъде денят?

Дневен хороскоп за четвъртък, 18 февруари 2016

Овен
Днес може да чувствате известно напрежение, но е от многото задачи, които сте си поставили. Така или иначе ще се справите блестящо, защо се тормозите за несъществени неща. Изхвърлете лошото си настроение и погледнете по-бодро света.

Телец
Идеален ден за учене, за усвояване на нови знания и започване на нови начинания. Днес ще запомняте и осмисляте много по-добре информацията. Освен това можете да се изказвате безпроблемно, което ще ви донесе само позитиви и нови приятели.

Близнаци
Ден, посветен главно на службата. Подходящ момент е да прочетете обявите за работа и да си изпратите тук-там документите, ако сегашните отговорности вече ви дотежават. Вечерта прекарайте в приятна компания и се отпуснете.

Рак
Днес може да си позволите малко по-голямо физическо натоварване – за вас ще е от полза. Добър момент да се срещнете с приятели, нещо което отдавна отлагате. Те имат нужда от вас, а и на вас няма да откажете някой добър съвет.

Лъв
Денят започва малко напрегнато, но след това нещата ще се успокоят и наредят. Ще има човек, който ще ви помогне с делата и ще осъзнаете, че компанията му ви е доста приятна. В това няма нищо лошо, стига да знаете къде да сложите границата.

Дева
Днес съвсем безнаказано можете да си позволите доста прегрешения в похапването и малките житейски удоволствия. Не прекалявайте обаче със стоенето пред компютъра или телевизора. Всичко трябва да си има определени граници.

Везни
Днес внимавайте какво споделяте и пред кого, защото не всички хора около вас са доброжелатели. Бъдете по-дискретни, когато говорите за личните си дела и ги обсъждайте само с близки хора, на които имате пълно доверие.

Скорпион
Добър ден за срещи, разговори и всякакви комуникации. Днес лесно би ви се отдала всяка дейност, която включва работа с хора, освен това лесно можете да убедите когото и да е в каквото си поискате. Само не прекалявайте с исканията си.

Стрелец
Днес се налага да бъдете по-концентрирани от обикновеното, което няма да е никак лесно, защото в главата ви препускат хиляди мисли. В крайна сметка можете да оставите задачите и за утре и да се опитате да разрешите това, което ви тормози.

Козирог
Вие сякаш все търсите начин да се позабавлявате малко повече. И днес няма да имате настроение за работа, а няма кой да ви отмени, но можете да решите твърде оригинално този въпрос, стига да помислите. Пак ще намерите време за купон.

Водолей
Отново ще ви вълнуват най-вече задълженията ви. Не бъдете чак такива работохолици, оставяйте си и малко време за вас. Поглезете се с масаж или пък просто помързелувайте, почетете книга или излезте с приятели.

Риби
Днес трябва да се огледате в очите на околните и не, за да видите собствения си блясък, а за да откриете онова, което чувстват те. Не бъдете сприхави, отворете се към другите, станете по-възприемчиви и толерантни.

 
3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay