Доброто и лошото момиче в битка за него

Good girls vs Bad girls?

Всички знаем, че има два вида жени. Едните – властни, съблазнителни и уверени – известни също като "лошите момичета". Другите пък, напук на тях са невинни, искрени и ангелски чаровни. И двата вида обаче могат да бъдат истински професионални "нападателки", когато целта е да съблазнят желания мъж. Въпросът е той коя предпочита. И ако и вие, също като нас изгаряте от любопитство да узнаете дали мъжете предпочитат ангели или дяволи в живота и мислите си, то тогава вижте няколко мъжки обяснения на въпроса.

 

Оказва се, че по-голямата част от мъжете залагат на добрите момичета. И макар на някои от вас да звучи като риск от отегчение, те разказват и подробно за избора си:

 

Опорочаването на невинността е ужасно сладко удоволствие. Представителите на силния пол смятат, че при лошите момичета грехът не е толкова сладък. "Друго си е да превърнеш една мила дама в страстна съблазнителка.", казват те. Логично – момчетата искат да бъдат лидери в любовната игра, а не пионки.

 

Лошите момичета не вървят ръка за ръка със сериозните намерения. "Със сигурност носят удоволствие и времето с тях може да е истински купон, но за сериозна връзка... я стига!" Така разсъждават мъжете и явно водени от инстинкт за самозащита, предпочитат да го карат на сигурно... с момиче, което няма да ги нарани.

 

Някои мъже не обичат да бъдат предизвиквани. А точно това е хобито на "лошото момиче". Тя често си играе с партньора, показва му, че може да го контролира, използвайки сексуалния си "талант", а понякога го и манипулира. Някои мъже искрено си признават, че когато партньорката им е по-опитна в леглото пък, те се чувстват някак си унижени и бездарни.

 

Лошите момичета изглеждат лесни. Това никак не се харесва на по-голямата част от мъжете. Още повече, когато знаят, че тяхното момиче може да им изневери. С надпис на челото "warning" трябва да се движат те. Поне според мъжете и тяхната липса на мотивация да задържат жената до себе си.

 

С невинните момичета животът е по-лесен. Защото: първо – хаосът при тях е контролируем, второ – склонни са към компромиси и трето: нежността им така силно може да плени мъжката душа, че те да се превърнат в единствените.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay