Знаци, че бившият ви вероятно ще се върне при вас

Знаци, че бившият ви вероятно ще се върне при вас

След раздяла с някого, когото обичате, е естествено все още да мислите дали това наистина е краят или не. Винаги е трудно да разберете дали бившият ви приятел все още изпитва чувства към вас или вече на 100% е решил да продължи живота си без вас. Можете да потърсите някои признаци, които могат да ви подскажат дали ще се върне или не. 

Ето няколко знаци, че бившият ви в крайна сметка ще се върне:

Той е в нова връзка

Често може да се запитате как гаджето ви е в нова връзка толкова рано. Може би дори си мислите, че са минали само няколко седмици и той вече е продължил напред. Но може да грешите и тази връзка може да бъде неговото възстановяване. Експертите посочват, че хората често се оказват в нова връзка, след като са се разделили, за да излекуват болката.

Той излиза с дама, която изобщо не прилича на вас

Ако вашето бивше гадже излиза с някоя, която е пълна противоположност на вас, има вероятност той да се опитва да ви забрави. След раздяла хората често започват да се срещат с други, които са пълна противоположност на бившия им партньор. Това им помага да преодолеят раздялата по-бързо.

Активен е в социалните мрежи

Ако той все още харесва всичките ви публикации и ги коментира, има шанс все още да не ви е превъзмогнал. Той няма да погледне профила ви, ако не изпитва чувства към вас. Освен това, ако публикува постоянно снимки от партита, това е знак, че се опитва да ви покаже, че е продължил напред, а всъщност не е така.

Все още има ваши вещи

Ако и двамата не сте си върнали вещите, това е признак за недовършена работа по между ви. Така че, ако все още вашата четка за зъби или дреха е у тях, а той още не ви ги е върнал, значи все още мисли за вас.

В застой е

Ако бившият ви не пътува, стои си постоянно вкъщи, не се среща с приятели, означава, че все още изпитва болката от раздялата. Ако постоянно е в движение, има нова прическа или е започнал нов курс – знайте, че е продължил напред.

Той все още поддържа връзка с вас

Ако все още си изпращате съобщения и се чувате, това е знак, че той все още е влюбен във вас и не иска да продължи напред. Но ако той е прекъснал всички контакти с вас, това означава, че вече не иска да бъдете заедно.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay