Имаме близнаци - двойна радост вкъщи!

Най-голямото богатство!

Имаме близнаци - двойна радост вкъщи!

Да имаш дете е най-голямата благословия за всеки. То внася една различна нотка в живота ти. Чувстваш се полезен, защото все пак, ако не друго, то поне си оставил поколение след теб, твоя следа. То е най-прекрасният подарък, който можеш да получиш. Понякога, обаче, Бог се оказва прекалено щедър и дарява някои майки с близнаци - понякога са две, понякога и повече. Щастието е неописуемо, още повече, ако е неочаквано. Някои родители се притесняват как ще се справят с две деца накуп. Ние Ви съветваме да отворите сърцата си и да приемете новите членове на семейството, защото колкото по-пълна е една къща с деца, толкова повече радост и жизнерадостна глъчка има в нея. 

Първият въпрос, който изниква, е как да кръстим двете дечица. Един от вариантите е да изберете близки по звучене имена, или пък да започват с една и съща буква. Моят съвет е да не робувате на предразсъдъци, дори и да са различни имената, това не  е беда. Все пак те са различни хора. Важното е на Вас да Ви допадат.

Не трябва да забравяте, че това, че сте родили две еднакви на външен вид дечица, не означава, че те са една и съща личност. Бог е съвършен творец и той никога не повтаря оригинала. Така че, дори и близнаците носят своя индивидуалност и своеобразен характер. Ако, когато пораснат, мъничетата си харесват различни дрешки в магазина, не се притеснявайте за това. Не се чувствайте задължени да ги обличате по един и същи начин. 

Това, което е важно, е да ги оставите да проявят своя инидивидуален характер и при тяхното израстване. Помогнете на всяко едно поотделно да намери своето призвание, защото едното може да има интерес към изкуствата, другото към точните научки. В това няма нищо учудващо. 

Не забравяйте да им дарявате двойно повече любов и внимание. В крайна сметка в началото това е най-важното за тях. Кажете "Здравей" на своите прекрасни, сладки мъници. 

Автор: Теодора Георгиева

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay