Когато той ви е казал: "Да си дадем време"

Какво да правим, докато сме останали сами?

Когато той ви е казал: "Да си дадем време"

Във всяка една връзка настъпва момент, в който малко или много двамата си омръзват. Някои преодоляват това, други се разделят. Един от вариантите да дадете нов живот на връзката си е популярният израз :"Да си дадем време". Почти няма двойка, която да не е преминавала през него. В някои случаи изходът е щастлив, в други - не толкова. Ето и някои неща, които Ви съветвам да направите, докато сте в т.нар пауза. 

Първо, отделете време за самата себе си. Правете онези неща, които него винаги са го дразнели, а Вие така обожавате. Сега е периодът, в който не трябва да се съобразявате с никого. Стойте до късно вечер, лудувайте, обикаляйте различни градове, Живейте! 

Най-важното е да си направите равносметка сами за себе си. ако е нужно, вземете лист и химикал и започнете да пишете плюсовете и минусите от това да сте с Него! Внимателно оценете кое е това, което ви допада много в партньора Ви и кое ви вбесява и не Ви дава покой. След това погледнете резултатите и ако минусите са повече, се замислете има ли смисъл да се връщате при него.

Разбира се, след тази глътка въздух, която и двамата сте си дали, е твърде възможно да се върнете отново един към друг, защото сте осъзнали, че ви е непосилно да живеете без партньора си. Ако вечер заспивате трудно, въртите се, сънувате го, мислите постоянно за него, то значи този човек е наистина важен за Вас и не бива да го изпускате.

Ако, обаче, разберете, че по време на периода, в който не сте се виждали, той е започнал да излиза с друга, то не го приемайте толкова драматично. Понякога нещата е по-добре да се прекратят навреме, отколото по-късно, когато нещата са станали по-сериозни. А и щом той не е могъл да изтрае месец, без да задява друга, то това трябва да Ви подскаже какъв човек сте имали до себе си и че нищо не сте изгубили, а само сте спечелили.

Каквото и да се случи след временното прекратяване на отношенията Ви, мили дами, знайте, че нищо не е фатално и щом е станало, то така е трябвало да бъде.

Автор: Теодора Георгиева

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay