Любовната кома на Оливия Уайлд

Актрисата разказва какво е да се омъжиш твърде млада и да се окажеш разведена 7 години по-късно

Любовната кома на Оливия Уайлд

Оливия Уайлд е на 27 години, на върха на славата си и прясно разведена.

Актрисата споделя за пореден път, колко й е трудно да започне да живее като нормално необвързано момиче, след като е била омъжена от пубертета насам през най-хубавите си години от младостта.

Звездата се жени преди да навърши 20 за Тао Русполи, който е филмов продуцент, фотограф и музикант, но седем години по-късно всичко вече е приключило.

Сега Оливия се опитва да продължи с живота си по нормален начин и да започне да ходи по срещи, но това се оказало особено трудно: "Сякаш бях в кома последните 7 години! Сега се събуждам и виждам колко много е променена комуникацията между хората от иновациите в технологиите. Всички тези имейли и смс-и! Сега можеш да изпратиш любовта си на съобщение! Как се изпраща любов по телефон?”

Уайлд споделя още, че по отношение на срещите се чувства като човек, който влиза в басейн с акули. "Никак не ми е лесно и мисля, че съм безнадежден случай.”
Едва ли има мъж, който би отказал среща с жена като Оливия Уайлд, но самата тя споделя, че нещата в любовния й живот не вървят особено добре и за момента не иска нищо сериозно и обвързващо.

6 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay