Месечен хороскоп за месец ноември 2019 година

Месечен хороскоп за месец ноември 2019 година

Днес е първият ден от месец ноември. Ноември започва с Меркурий, който все още е ретрограден. Вижте какво ви очаква през предпоследния месец от годината.

Овен

Знаете точно какво искате от своята кариера, така че какво ви пречи да го получите? Може би е време да намерите нещо ново, по което да започнете да работите, защото сякаш сте в застой напоследък. Не се страхувайте да предприемете действия, това е най-правилното нещо, което можете да направите. През този месец ще имате възможността да изкарате малко допълнителни пари, което ще ви се отрази много добре. През ноември е добре да обърнете повече внимание на работата и личностното развитие, вместо на партитата и забавленията. Ще получите много предложения за забавления, но е добре да имате волята да ги откажете.

Телец

Вашето здраве и благополучие са изключително важни, така че се погрижете за себе си през този месец. Това е най-подходящото време да започнете да си изграждате някакви здравословни навици и малко по малко да започнете да променяте живота си. През ноември ще мислите много. Ще се замислите какво сте правили до сега, къде сте сбъркали, къде искате да стигнете и какво трябва да промените, за да го постигнете. Ако вложите нужното време и енергия, нещата ще се получат точно така, както искате.

Близнаци

Така, вашият зодиакален знак е управляван от Меркурий, а както вече споменахме, в началото на ноември, той ще бъде ретрограден. Това ще влияе на всеки аспект от живота ви през първите 3 седмици- на работата ви, на семейството и ежедневието като цяло. Определено няма да бъде лесен месец за вас, но вие не се отказвате лесно и ще се справите с всички изпитания. През цялото това време ще имате огромно желание да говорите. Искате да общувате с хората, това ви зарежда много. В края на месеца се отдайте на заслужена почивка. 

Рак

През този месец нещата ще се случват доста бързо за вас. Така че не се учудвайте, ако си намерите ново хоби, започнете нова работа или дори започнете нова романтична връзка. Всичко ще се случва бързо, но във вашия случай, това няма да бъде лошо. Напоследък няма особено много динамика във връзката ви, затова този месец ще бъде освежаващ за вас. Време е да започнете да мислите какво искате да се случи в кариерата ви. Дали целите ви са същите, като преди няколко месеца? Дали се движите в правилната посока? Помислете за тези неща.

Лъв

Ще имате силно желание да опитвате нови неща и да изследвате непознати територии. Задоволете това свое желание, излезте навън и опознайте този интересен и разнообразен свят. Опитайте нов ресторант, потърсете си ново хоби, запознайте се с нови хора. Замислете се дали сте постигнали баланс в семейството си, защото това е наистина важно за вас. Ако мислите, че имате някакви проблеми, дори дребни, незабавно започнете да опитвате да ги разрешите. Семейството е на първо място за вас, така че му отделете достатъчно време.

Дева

Знаете много добре какво точно искате. Знаете и как да кажете това, което мислите. Но е добре да се замислите дали другите ви разбират правилно и дали ви разбират изобщо. Ще ви се налага да комуникирате със страшно много хора през този месец, така че се постарайте да поработите върху това комуникацията да е качествена и да бъде на ниво, за да не се получават недоразумения. През този месец начинът ви на мислене ще се промени и то в положителна посока, което е повече от страхотно. Имате планове за пътуване през този месец, които може да се наложи да промените в последния момент, но не се ядосвайте, може да е за добро.

Везни

Крайно време е да свършите нещата, които имате да вършите. Отлагате ги отдавна, но е време да спрете да си измисляте оправдания и да започнете да действате. Ще ви бъде много полезно да планирате целия си месец. Запишете си някъде всички задачи, които имате, всички срещи, които трябва да проведете и си поставете цели, защото това е най-сигурния начин да ги постигнете. Ще бъдете много амбицирани и в крайна сметка ще постигнете голям успех, който трябва да отпразнувате подобаващо. Направете си подарък или се възнаградете по някакъв друг начин, за да не губите мотивацията си.

Скорпион

През ноември финансовото ви положение ще бъде доста по-добро от обикновено. Ще разполагате с повече пари, което означава, че ще можете да си позволите да си купите почти всичко, което сте искали и да се поглезите с различни интересни преживявания. Вие работите много упорито и този финансов успех ще бъде напълно заслужен. Мисленето ви е такова, ще предразполага към още успехи, така че действайте, преди да сте загубили форма. Имате доста добри идеи, които не бива да пропилявате. Опитайте да изчистите ума си от целия негативизъм и да започнете следващия месец с нови сили и прочистена глава.

Стрелец

Това е вашият месец, Стрелци! Не се славите с голям късмет по принцип, но ви предстои много късметлийски период. Всичко в живота ви ще се случва с лекота и ще постигате всичко по лесния и приятен начин. Бъдете нащрек за всякакви възможности, защото повечето от тях наистина ще си заслужават. Обърнете специално внимание на работата и здравето си. Концентрирайте цялата си енергия в тези два аспекта на живота, тъй като в останалите няма да имате асболютно никакви проблеми. Прекарвайте времето си, заобиколени от любимите хора, това е ситуацията, в която се чувствате най-добре.

Козирог

Това е месецът на приятелството за вас. Всички събития, които ще се случат в живота ви през този месец ще бъдат свързани с приятелския ви кръг по един или по друг начин. В живота ви ще се върнат много хора от миналото ви, но ще бъдат изключително приятелски настроени, не се тревожете изобщо. За щастие, негативните хора,  които сте изхвърлили от живота си, няма да се върнат. Някой ваш близък приятел ще ви предложи съвместна работа, съгласете се, няма да съжалявате и ще постигнете големи успехи.

Водолей

Има една дума, с която може да се опише целия месец ноември за вас- работа, работа, работа, работа. Ще имате силно желание да увеличите знанията си и да придобиете нови умения. На по-късен етап това ще се окаже много полезно, така че колкото и да сте изтощени, приемайте всяка една задача, която ви бъде предложена. Този месец ще постави началото на много успешен за вас период и със сигурност усилията, които полагате сега, ще бъдат щедро възнаградени.

Риби

През този месец ще се събуждате, ще ходите на работа и ще си лягате. И отново. Но това ли искате от живота си, наистина? Вие сте от хората, които са абсолютно отдадени на работата си, но е време да помислите какво жертвате в името на кариерата си и дали си заслужава. Време е да обърнете малко повече внимание на семейството и любимия човек, защото в крайна сметка това са наистина важните неща, а не колко пари изкарвате и на каква позиция сте. Вземете си малко почивка и дори отидете на някое далечно място, ако имате тази възможност, разбира се.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay