Най-добрата парти дестинация това лято – вашият дом?

Най-добрата парти дестинация това лято – вашият дом?

Съществуват много летни коктейли, които могат да се приготвят с газирана вода и да ви освежат през горещите летни дни. В следващите редове ще ви представя няколко варианта за такива, които лесно можете да приготвите у дома.

Те са популярни поради своята лекота и освежаващ вкус, който ги прави перфектни за летните месеци. Все пак, трябва да се има предвид, че консумацията на алкохол трябва да бъде умерена и се препоръчва да се консумират с внимание и отговорност. Но вие това го знаете (хаха), разберете как освен отговорни да бъдете и чудесни домакини на следващото парти на терасата с тези бързи и любими напитки:

Класически коктейли с газирана вода:

Спрайт Лимонада - за този коктейл ще ви трябва лимонада и газирана вода. Просто смесете една част лимонада с две части газирана вода и добавете лед, за да направите напитката още по впечатляваща не забравяйте да използвате и сироп за разреждане – Мента.

Мохито - за този коктейл ще ви трябват лимон, мента, бял ром, газирана вода и лед. Смесете лимона и ментата заедно, добавете бял ром, газирана вода и лед.

Най-добрата парти дестинация това лято – вашият дом?

Безалкохолни коктейли с газирана вода:

Вишнева бомба - за този коктейл ще ви трябват сироп от вишни, газирана вода и лед. Просто смесете една част вишнев сироп с три части газирана вода и добавете лед.

Безалкохолна Маргарита – вземете лимонов сок, нектар от агаве, сол и газирана вода. Смесете лимоновия сок и агавето, добавете малко сол и газирана вода.

Алкохолни коктейли с газирана вода:

Джин тоник - смесете две части тоник с една част джин и добавете лед.

Спрайт коктейл – подгответе си лимонов сок, гренадин, ром, газирана вода и лед. Смесете лимоновият сироп Gaziro, гренадина, ром и газирана вода, добавете лед и разбийте.

Мохито: ще ви трябват 60 мл светъл ром, 30 мл прясно изцеден сок от лайм, 12-15 мента листа, може да използвате и този комплект Сиропи за разреждане – Лимон, Лайм, Мента , 1 супена лъжица захар, газирана вода и лед.

Куба либре - коктейл от ром, лимонов сок, кола и газирана вода.

Най-добрата парти дестинация това лято – вашият дом?

Пренесохте ли се вече на някой екзотичен плаж с напитка в ръка…

А ако ви кажа, че може да забъркате у дома не само тези освежаващи коктейли, но и газираната си вода и то бързо и лесно?

Ха, хванах ви и вие като мен обичате да произвеждате нещата си сами в домашни условия и да експериментирате!

Най-добрата парти дестинация това лято – вашият дом?

Да имате машина за газиране у дома може да бъде полезно по няколко причини:

Добре е за бюджета ви - като имате машина за газиране у дома, можете да си направите свои собствени газирани напитки, което е по-евтино от покупката на готови напитки в магазина.

Контрол на състава на напитките - когато си правите газирани напитки у дома, можете да контролирате количеството на захарта и други добавки, които влияят на качеството.

Най-добрата парти дестинация това лято – вашият дом?

Спестяване на време - няма нужда да ходите до магазина, за да купите газирани напитки. С машината за газиране, можете да си направите напитките по всяко време удобно за вас.

Подобряване на хидратацията - когато имате машина за газиране у дома, можете да си направите свежа, газирана вода, която е отличен начин да се подобри хидратацията на организма.

Екологична полза - като правите свои газирани напитки, намалявате отпадъците от опаковки и намалявате емисиите от транспорт на готови напитки.

Разнообразие – вече не е нужно да напускате пределите на дома си, за да се насладите на любимата си лимонада или просто имате нужда от освежаваща чаша газирана вода с лимон.

Най-добрата парти дестинация това лято – вашият дом?

Най-добрата парти дестинация това лято – вашият дом – обещавам ви, че приятелите ви ще са много впечатлени, ако има покажете новите си умения в кухнята. Бас ловя, че няма повече да ви се смеят, че сте с две леви ръце и не можете да приготвите нищо.

Бонус преимущество: Собствени подсладители, с които да бъдете истински виртуоз.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay