Под елхата с Jenite.bg Vol.2 - GIVEAWAY - Ден 16

Под елхата с Jenite.bg Vol.2 - GIVEAWAY - Ден 16

Време е за коледни подаръци!

Елате под нашата елха в този коледен сезон! Ние от Jenite.bg ви каним да се присъедините към нас и заедно да превърнем дните преди най-светлия празник във вълшебна приказка, изпълнена с настроение!

Запознайте се с нашия Коледен календар, който ще ви даде възможност да спечелите вълнуващи награди всеки ден. Те са внимателно подбрани специално за вас от торбата с подаръци на нашите страхотни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември ще публикуваме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН ! Под елхата на Jenite.bg ще откриете разнообразни награди, които ще ви изпълнят с коледно настроение. Успех на всички!

Ден 16

Шестнадесетият  Giveaway за месец декември е предоставен от нашите страхотни партньори от Crimson Professional Cosmetics.

Трима от вас ще имат възможността да спечелят възстановяващ плътността крем, възстановяващо плътността масло за сън или възстановяващ плътността крем за околоочен контур.

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да последвате профилите на Jenitebg и crimson.professional.cosmetics в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията 2-ма приятели, които се доверяват на професионалната козметика.

Водени от голямата им страст към качествената професионална козметика, към която добавят поетапно знания, опит и професионализъм, Crimson Professional Cosmetics работят за подобряването на обслужването в България и да създадат нов стандарт за грижа за професионалистите в козметичния и естетичния сектор. Те го постигат, доставяйки продукти, но и създавайки цялостно решение за развитието на бизнеса. Заедно с професионалния сектор в България те реализират мечтите си за по-добра бизнес среда и развитие.

Кои всъщност са Crimson Professional Cosmetics?

Crimson Professional Cosmetics е ексклузивен представител за България на професионалната испанска козметика Skeyndor от 2010 година. Skeyndor е марка висок клас испанска, професионална козметика, която е създадена като семейна компания през 1966 година близо до Барселона, Испания. През своите над 50 години история марката става синоним на високо качество, иновация и най-нови технологии не само в Испания, където през последните няколко години държи първо място по продажби, но и в света.

Скейндор е любима марка на множество звезди от световна величина, сред които е и испанското кралско семейство. Своите резултати и позиции Скейндор защитава с безкомпромисно отношение към качеството на продуктите, следейки и улавяйки най-новите тенденции в световен мащаб от сферата на козметологията, които посредством собствен R&D център непосредствено включва с производствения процес.

Заповядайте и в представителния център на марката Skeyndor Institute Bulgaria в гр. София на ул. Г.С. Раковски 125,  където ще да се насладите на уютна и красива обстановка и процедури, с които да усетите духа и истинското Skeyndor преживяване.

Официалният сайт на Crimson Professional Cosmetics е www.crimson.bg, където клиентите и партньорите на компанията ще намерят висок клас продукти на марките Skeyndor и VM Corporation и ще получават съвети и решения за грижата за кожата.

Каква ще бъде наградата?

Линията Eternal на Skeyndor стимулира регенерацията във всеки слой на кожата и връща процесите на клетъчно стареене. Резултатът: по-млада и плътна кожа, възвърнала вечната си красота.

Възстановяващ плътността крем

Крем с абсорбираща текстура за възстановяване и подмладяване на кожата. Благодарение на силата на своите изключителни активни съставки на растителна основа, той уплътнява текстурата на кожата, изглаждайки фините линии и бръчки за вечна красота.

Възстановяващо плътността масло за сън

Уплътняващо масло за зряла кожа с копринена текстура и аромат с нотка на жасмин. Оставя кожата гладка, релаксирана и добре подхранена. Идеален за уникално изживяване, което обгръща всички сетива.

Възстановяващ плътността околоочен крем

Идеален за намаляване на признаците на стареене в зоната около очите. Формулиран с изключителни растителни активни съставки, изглажда бръчките, намалява тъмните кръгове и торбичките под очите и изравнява тена на кожата за по-освеж, подмладен вид.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay