Подобрете самочувствието си в рамките на 5 минути!

Няколко секунди са достатъчни, за да се почувствате по-добре

Подобрете самочувствието си в рамките на 5 минути!

Има дни, в които не се чувствате добре, не ви върви и просто не искате да станете от леглото. Точно в такива моменти ви трябват малки и бързи хитринки, които да променят усещането за самите вас, а и да ви вдъхнат малко повече самочувствие и кураж.

Днес ще ви представим няколко трика за по-добро самочувствие, които могат да ви направят по-самоуверени и то само за няколко минути!

Намажете се с лосион за тяло
Това е нещото, което ще ви накара да се почувствате по-добре на момента. Съвсем простичко действие, което оказва голям ефект върху начина, по който се чувствате. Ще усетите кожата си по-хидратирана и гладка и ще ухаете приятно през целия ден. Малко нещо, което се явява като истински лукс в забързаното ежедневие.

Сложете си червило
Това е ударна доза самочувствие, която се получава в рамките на 30 секунди. Нанесете любимото си червило и веднага ще се почувствате по-добре. Цветът върху устните ще направи излъчването ви по-свежо и готово за деня.

Подобрете самочувствието си в рамките на 5 минути!

Облечете си секси бельо
Това е таен начин за повдигане на самочувствието. Облечете любимото си бельо, огледайте се в огледалото и сложете останалите си дрехи. Само вие ще знаете с какво точно сте облечени, но ще се чувствате наистина прекрасно.

Носете някоя нова дреха
Носенето на нова придобивка ще ви накара да се чувствате по-щастливи и привлекателни. Ако пък нямате нова дреха под ръка, то просто облечете нещо любимо и ви гарантираме, че денят ви ще стане една идея по-хубав.

Лакирайте ноктите си
Всички дами се чувстват по-подготвени и красиви, когато са направили и маникюра си. Това е онази малка стъпка в разкрасяването, която би могла да се отрази значително на начина, по който се чувствате. Прекрасно лакираните ви нокти ще успеят да подобрят настроението ви.

Подобрете самочувствието си в рамките на 5 минути!

Напръскайте се с любимия парфюм
Ще се чувствате много по-уверени, когато носите любимия аромат. Запазете любимия си парфюм само за специални случаи и за дните, в които не сте толкова уверени в себе си. По този начин, винаги, когато усетите познатия аромат, ще ви става по-хубаво и ще се чувствате чудесно.

Избройте три неща, които харесвате в себе си
Понякога можем да бъдем твърде взискателни към себе си, склонни сме да виждаме лошото, но трудно гледаме към доброто. Фокусирайте се върху нещата, които харесвате, независимо дали са физически черти, или част от характера. Никой не е перфектен, но е важно да оценяваме добрите си качества и да им се наслаждаваме!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay