Сезон на зодия Риби: Хороскоп по зодии

Сезон на зодия Риби: Хороскоп по зодии

Сезонът на Водолея ни караше да обикаляме навсякъде, сезонът на Козирог беше изключително натоварен и не ни даде възможност да направим кратка пауза. Слънцето навлезе в Риби на 18 февруари, общевайки почивка, от която всички ние много се нуждаем! Този сезон на Риби, вместо да работите, да говорите и да мислите през цялото време, вие сте по-меки и вземате под внимание чувствата си повече от всякога. Водните знаци Рак, Скорпион и Риби процъфтяват, докато променливите знаци Близнаци, Дева и Стрелец се чувстват малко по-притеснени този месец.

Риби е последният знак на зодиака и представлява заключения, окончателност и завършеност. Независимо от вашия зодиакален знак, това е месец, в който поглеждате назад към всичко, което се е случило през изминалата година. Време е да си припомним, да почетем добрите спомени и да се опитаме да извлечем положителни поуки от лошите. Не се изненадвайте, ако бивш приятел или бивш любим се върне. Не се препоръчва да ги блокирате незабавно или да ги отхвърлите сега, но вместо това ви се дава шанс да определите дали си струва да ги върнете в живота си.

Тъй като са воден знак, Рибите имат репутацията на много, много емоционални и точно сега вие определено канализирате тези вибрации - независимо дали самите вие сте Риби или стоически Козирог. Сърцето ви говори по-силно от мозъка ви в момента, така че сега не е подходящо време да вършите работа, която изисква много концентрация, или да правите нещо, включващо организиране. С всички тези усещания, които изпитвате, е лесно да не подберете думите си перфектно, така че се уверете, че мислите, преди да говорите, за да избегнете погрешна комуникация.

Но не всичко е чак толкова лошо! Тази изключително емоционална атмосфера също така направи сезона на Риби звездно време за романтика, защото всяка малка връзка, която споделяте с любимия си, ще бъде много по-специална. Също така е страхотно време да окрехнете вратата на артистичната си натура и да рисувате, пишете или пеете! Потенциалът да намерите любов или да създадете нещо, с което се гордеете, е астрономически висок в момента, стига да оставите сърцето си да води пътя.

Независимо от вашия зодиакален знак, сезонът на Риби е свързан с това да се свържете с вътрешното си аз и да намерите начин да вдъхнете живот на вътрешния си свят и да го споделите с другите. Ще има възходи и падения през този сезон на Риби (Рибите са последователни само по един начин - техните непостоянни настроения!), но в края на всичко това вие ще станете по-разбиращ, съпричастен и емоционално интелигентен човек. Забавлявайте се!

Овен

Вашата мисия в момента е да си дадете чисто пполе за изява. Бивши приятели, партньори, работа и проекти отново стават актуални и вие трябва да изберете кого/какво си струва да задържите и какво да оставите настрана завинаги.

Телец

Вие и вашият отбор преуспявате в момента. Създавате нови приятели, където и да отидете, прекарвате цялото си време с екипа си и приятелите ви се превръщат във вашите най-добри приятели. Можете да постигнете всичко с тях и точно сега работата в ще процъфти.

Близнаци

Мечтайте мащабно! В момента всички погледи са насочени към вас, особено към работата, така че е важно да дадете всичко от себе си. Колкото по-добре се справяте, толкова по-добри ще бъдат наградите. Всички са ви хвърлили око, така че продължавайте в същия дух и повишение лесно може да има в бъдеще.

Рак

Излезте от черупката си, малко раче! Този сезон на Риби иска от вас приключения и преживявания из света около вас. Вие приключвате този Риби сезон със свежа гледна точка.

Лео

Една от най-емоционалните части на вашата карта се активира, така че е безопасно да се каже, че се намирате на дълбоко в чувствата си. Всички ние имаме взаимоотношения, при които благосъстоянието на другия човек влияе върху нашето собствено благосъстояние и именно върху тези важни, тесни връзки е предназначено да се съсредоточите в момента. Вие се гмуркате дълбоко, обръщате внимание на дълго скрити проблеми и работите за трансформиране на тези взаимоотношения. Просто трябва да свършите работата.

Дева

Сезонът на маншетите е! Това е най-доброто време от годината да превърнете приятеля си в най-добрия си приятел, да започнете бизнес партньорство или дори да стартирате нов проект! Ключът тук е да се изложите на показ – колкото повече хора срещате, толкова по-голям е шансът ви да създадете страхотна връзка. Може да завършите този сезон на Риби с нов специален човек!

Везни

Не се грижите много за себе си и това започва да личи. Ядете боклуци всяка вечер, не сте сгъвали прането в сушилнята от седмици и не се грижите за най-голямата си отговорност - вашето здраве и благополучие! Отделете един ден, за да се реорганизирате и прекарайте този месец в работа за започване на по-здравословни навици.

Скорпион

Зоната на романтиката, секса и забавлението е осветена през този сезон на Риби, така че е безопасно да се каже, че ви очакват много неща! Романтиката е много по-смислена сега, сексът е много по-горещ и животът с вашата половинка (в и извън спалнята) върви гладко.

Стрелец

Този месец ви намира за много емоционални и дълбоко носталгични. Винаги се движите с милиони километри в минута, но това е много важен месец, в който да спрете и да се върнете на земята за малко. Вие предприемате пътуване по пътя на паметта. Разгледайте "пътуването си досега" в живота, отпразнувайте миналите си победи и заредете батериите си, за да сте готови за предстоящия сезон на Овен.

Козирог

Вие сте най-твърдоглавият знак в зодиака, но влиянието на сезона на Риби леко ви помага да разхлабите стените си и да се отпуснете. Просто бъдете себе си . Сега повече хора са привлечени от вас и създавате много нови връзки. Това е страхотно време и за сладки приказки, и за романтика!

Водолей

Какво е най-важно за вас? Кой е най-важен за вас? Този месец вие решавате на какво точно да дадете приоритет в живота си. Може да разберете, че прекалявате с разходите в една област от живота – не само финансово, но и емоционално – и не получавате никакво плащане в замяна. Може би осъзнавате, че другите правят много повече за вас и сега искате да подобрите играта си. Изправете приоритетите си!

Риби

Честит Рожден ден! Вие сте звездата на шоуто в момента и сега, когато Слънцето е във вашия знак, светът е вашата сцена. Работата, проектите и взаимоотношенията, които започвате сега, почти сигурно ще имат дългосрочно значение, така че помислете дълго и внимателно какво искате. След като разберете какво е, излезте и го вземете! Нищо не може да ви попречи!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay