ТЕСТ: Изберете картинка и разберете коя е най-лошата ви черта!

За която може би изобщо не сте подозирали...

ТЕСТ: Изберете картинка и разберете коя е най-лошата ви черта!

Знаете как много често хората биват разделяни на два типа - добри и лоши. Определят се най-вече от качествата, които притежават, от това дали са готови да помогнат на човек в беда, или не; дали имат склонност да лъжат, или пък да нанасят вреда на останалите.

Едва ли обаче има само добри и само лоши хора. Всеки "лош” човек е правил добрини и всеки "добър” човек е вършил зли деяния. И на най-хрисимите хора се случва да направят нещо, за което по-късно да съжаляват.

Всички онези така наречени "тъмни страни” от характера, които обикновено са скрити под дебела обвивка, са нашите най-отличителни характеристики. Това са качествата, които притажаваме, но не ни се иска да разкриваме. Понякога обаче няма как да ги скрием.

Разберете кои са най-лошите черти от характера ви, за чието съществуване вероятно дори не подозирате, като изберете една картинка от горното изображение. След това вижте какво нашепва изборът ви за вас…

1. Пипи Дългото Чорапче
Вие сте по детски невинни. Приемате живота като забавление, а отделните дни - като игра. Наивността ви е изигравала лоша шега неведнъж в живота и това ви е направило особено мнителни. Усмивката не слиза от лицето ви, защото детето все още живее във вас. Също като него, най-коварните ви черти са способността ви да лъжете майсторски и да правите куп пакости, които невинаги са безобидни, а често вредят на хората наоколо.

2. Капитан Немо
Прекалено строги сте към хората около себе си, дори към своите близки. Стриктността ви пречи да се забавлявате и начумереното ви лице не печели симпатиите на хората. Вие сте работохолик, който не умее да си почива, и заради това твърде често сте сприхави и избухливи. Изливате яда си винаги върху хората, които най-малко са я заслужили.

3. Хера - гръцка богиня, покровителка на брака
Държите на семейството и уюта вкъщи и сте готови да го браните на всяка цена. Склонни сте да се държите арогантно с всеки, който се опитва да отнеме нещо от вас, и да влезете в битка във всеки един момент от деня. Това е и най-лошото ви качество - прекалено конфликтна личност сте. Въпреки че в повечето случаи започвате кавга, за да защитите хората, които обичате, има и моменти, в които просто искате да вдигнете врява и да бъдете забелязани.

4. Хермес (син на Зевс)
Твърде флегматични сте и не обичате да бързате. Това води до слаби резултати в кариерата ви. Монотонното ви ежедневие може да подлуди всеки човек, но вие не усещате негативите, които този начин на живот носи със себе си. Не обичате социалните контакти и сте склонни да прекарвате времето си сами.

5. Вълк
В очите на околните вие притежавате необходимите качества, за да бъдете лидер. Печелите уважението им със строгостта си и будите страхопочитание у тях. Проблемът е, че често постъпвате егоистично и мислите единствено за себе си. Ако вие и ваш близък сте в беда, е много вероятно да го изоставите, ако видите път за спасение, който е прекалено тесен за двама ви.

6. Мечо Пух
Безпокойството е ваш неизменен спътник. Тревожите се за всичко - от това какви задачи ще ви се струпат в службата до това как ще протече събитие, организирано от вас. Педантични сте и това не ви позволява просто да се отпуснете и да се забавлявате. Нервите ви преследват навсякъде, но най-лошото е, че вие сами си ги създавате.

7. Марс - римски бог на войната
Вие сте борбена личност. Не понасяте несправедливостите, но понякога започвате битки без причина. Прекалено войнствени сте, а агресивността ви е най-лошата ви черта. Понякога наранявате хората не само чрез действията си, а и чрез думите си. Ранявате жестоко и рядко се извинявате.

8. Афродита - гръцка богина на любовта и красотата
Най-лошото нещо, което правите, е че разчитате предимно на красотата си и я използвате, за да се доберете до целите, които искате да постигнете. Склонни сте да плетете интриги, стига в живота ви да има малко ранообразие и доза чужда драма. Външният ви вид заблуждава - можете да бъдете изключително коварни, стига да го поискате,

9. Питър Пан
Също като за хората, избрали Пипи, и за вас животът е една неспирна игра. Затова и не се опитвате да изградите нещо от своя. Несериозни сте и на вас не може да се разчита. Не можете да се грижите сами за себе си, а и нямате желание да се научите. Доверието на хората не е насочено към вас.

10. Котаракът в чизми
Вярвате, че можете да бъдете някой, който всъщност не сте. Слагате маската върху лицето си и преследвате тази роля с цената на всичко. Това включва сплетни, лъжи и престореност. В стремежа си да осъществите идеалната си представа за живота, събаряте всичко по пътя си, без да се интересувате от щетите, които нанасяте.

11. Червената шапчица
Прекалено сте плахи. Страх ви е да действате и никога не си помисляте да повишите глас. Нямате способността да защитавате собствените си интереси и права, защото се боите да изпъкнете и да напуснете зоната си на комфорт. Това ви прави безлични в очите на хората.

12. Зевс
Не обичате да поемате отговорност за каквото и да било. Харесва ви обаче да обирате лаврите. Бихте си приписали заслуги, които не са ваши, стига те да ви донесат слава. Живеете за одобрението на хората, а не за своето собствено. Залитате към света на парите и лукса и това ви превръща в нацисисти.

За още тестове и любопитни материали, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay