Топ 15: Забавните знаци за истинско женско приятелство

Да живеят истинските приятели!

Топ 15: Забавните знаци за истинско женско приятелство

Всеки от нас има онези вълшебни хора в живота си. Хората, които не са част от семейството ни, но понякога са дори по-близки. Хората, на които можем да разчитаме както за щур купон, така и за сериозен съвет.

Това са приятелите - хората, които пазят тайните ви и ви се смеят от сърце, когато направите някоя глупост. Ето няколко забавни знака, които потвърждават присъствието на тези вълшебници в нашия живот.

1. Истинските приятели ще ви кажат всичко право в очите. Само от тях можете да чуете искрената реплика: "Не, тези дънки изобщо не ти стоят добре”.

2. Помежду си имате таен език, кодове или погледи, които само вие разбирате. Небрежно потупване по носа? Вече знаеш, че дружката ти е изнервена от нечие присъствие.

3. Пазите най-цветущите и вулгарни обиди една за друга. Можете да се наричате по всякакви отвратителни начини - вие си знаете, че това всъщност е израз на обич.

4. Можете да разпознаете как точно се чувства другата само по начина, по който ви е написала SMS. Усмихната емотиконка - ядосана е. Многоточие - отегчена е от всичко. Няколко удивителни - случва се нещо много вълнуващо.

Топ 15: Забавните знаци за истинско женско приятелство

5. Ако едната не харесва някой, то моментално този някой става и ваш враг. Тук няма две мнения.

6. Чувствате се изключително удобно да се мушнете в леглото ѝ в 4 часа сутринта. Без покана. И да обсъждате до изгрев слънце всичко, което ви вълнува.

7. Харесвате си взаимно всеки статус и всяка снимка във Facebook, Instagram и Twitter. Момичетата трябва да се подкрепят!

8. Поотделно сте интелигентни и зрели дами, но съберете ли се по женски, се превръщате в ято необуздани тийнейджърки.

Топ 15: Забавните знаци за истинско женско приятелство

9. Знаете наизуст всичките си романтични истории - героите, злодеите, дори и най-краткотрайните епизодични роли.

10. Имате толкова много спомени, които изникват от нищото. Чувате стара песен - "А помниш ли случката с Митко от морето?”. Гледате стар филм - "Това го гледахме като се прекалихме с алкохола за пръв път и поляхме килима на вашите с бира.”

11. Всичко тяхно е и ваше, всичко ваше е тяхно. Трябва ви подходящо червило или чанта? Няма нужда да тичате към мола, за тази цел си имате най-добра приятелка. Тя винаги ще сподели притежанията си с вас, както бихте направили и вие. Приятел в нужда се познава!

12. Пътували сте заедно на дълго разстояние и не сте се избили. Дори и да е възникнал спор, вече не помните за какво. Всичко, което остава от съвместните ви приключения, са мили спомени и още по-близко приятелство.

13. Наслаждавате се заедно на малките забранени удоволствия. Петък вечер с пица, вино и много шоколад - защо не?! 12-часов маратон на дивана с любимия сериал - и още как!

Топ 15: Забавните знаци за истинско женско приятелство

14. Не ви е неудобно, ако си мълчите. Мълчанието понякога е приятно, особено ако до вас е правилният човек. С най-добрата ви приятелка може да си мълчите на всякакви теми и това изобщо да не е странно.

15. Били сте далеч една от друга за дълго? Това няма никакво значение, защото когато се видите отново, се чувствате сякаш не е изминало никакво време!

И ние ценим много вашето приятелство, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

19 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay