4 малки лъжи, които могат да разрушат връзката ви

Заложете на честността!

4 малки лъжи, които могат да разрушат връзката ви

Чували сте някои хора да казват, че има лъжи, които трябва да изрекат. Така наречените малки лъжи уж са безобидни, но всъщност изобщо не са. Лъжата си е лъжа. Независимо за какво лъжеш. Няма как да одобрявам това партньорът ми да си измисля нещо. Аз имам развинтено въображение, но него оставям за писането на художествена литература. В живота, в отношенията си, обаче, не си позволявам да лъжа.

Ето 4 вида "малки" лъжи, които могат да повлияят пагубно на връзката.

За пари

Парите не са най-важното нещо на този свят, но за съжаление са ни адски необходими. Ако започнете да лъжете за парите, които изкарвате или харчите например на месец, то това определено ще Ви създаде проблеми с партньора. Ако искате да градите сериозни и стабилни отношения, бъдете честни един към друг.

За бившия ви приятел

Ако сте решили да останете приятели с бившия ви, споделете това с настоящия ви приятел. Ако решите да поддържате тайни отношения, дори и те да са чисто приятелски, рискувате приятелят Ви да разбере и да ви се разсърди, а не е сигурно, че ще ви прости това малко предателство. В крайна сметка, ако няма от какво да се притеснявате, то бъдете честни и кажете, че се виждате на по кафе с бившия ви. Без лъжи.

Че ви боли главата и не ви се прави секс

Ако поради една или друга причина не ви се прави секс, то кажете това директно на приятеля си. Ако има някакъв проблем, опитайте се да го разясните. Но не лъжете! По този начин проблемите остават, а резултатът няма да ви хареса.

Че сте затрупани с работа

Ако предпочитате тази вечер да останете вкъщи, а не да излизате с него, му го кажете по един деликатен начин. Но постоянните извинения и лъжи не водят до нищо друго, освен загуба на доверието.

Бъдете честни един към друг. Не се лъжете, дори и за неща, които ви се струват незначителни. Отворете сърцата си! Това е ключът към здрава и стабилна връзка!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay