6 признака, че не сте щастливи във връзката си

Ако са ви познати, време е за раздяла

6 признака, че не сте щастливи във връзката си

Някои хора остават в една връзка по много грешни причини. Те игнорират факта, че са нещастни в името на комфорт или страх от това да бъдат сами. Други пък отричат това, че са неудовлетворени от връзката си. Ако тези 6 неща ви звучат познато, време е да сложите край на тези отношения и да преосмислите представите си за пълноценна връзка.

  1. Предпочитате да прекарвате времето си с други хора

    Ако не сте щастливи от факта, че се прибирате вкъщи и ще видите любимия си, това е лош знак. В една здрава връзка, партньорите имат желание да прекарват времето си със своята половинка. Разбира се, трябва да поддържате и собствените си животи, но ако предпочитате да прекарате свободното си време с някой друг, а не с вашия партньор, нещата не са особено добре.

  2. Мисълта да бъдете необвързани ви кара да се чувствате добре

    Нормално е да се замисляте какво би било, ако сте необвързани или ако сте с друг човек, но ако тази идея повече ви харесва от настоящата ви връзка, то тя е обречена. Ако имате желание да се върнете при бившия или да имате случайни флиртове, сложете края, преди да има някой наранен.

  3. Полагането на усилия за връзката ви се струва изтощаващо

    Нечестно е, когато единия партньор не прави абсолютно нищо за въпросната връзка. Ако наистина ви е грижа един за друг и се обичате, полагането на усилия за поддържане и подобряване на връзката, ще бъде нещо нормално и няма да ви натоварва.

  4. Нямате сексуално желание

    Кога беше последния път, в който наистина ви се правеше секс с човека до вас? Избягвате ли моментите, в които е възможно това да се случи? Има и други фактори, които намаляват сексуалното желание, но вероятно това, че не искате вече да бъдете с партньора си е главната причина.

  5. Не ви интересува какъв ще бъде резултатът от скандал

    В началото на връзката сте давали всичко от себе си да оправите нещата. Опитвали сте да бъдете спокойни, да правите компромиси и т.н. Вече не ви интересува дали ще се сдобрите или ще се разделите. Това е много лоша промяна в мисленето.

  6. Мисълта за съвместно бъдеще ви плаши

    Изпитвате тревожност, когато си представите живота си, заедно с този човек. Доверете се на интуицията си и направете това, което ви казва сърцето. Ако не си представяте бъдещето с партньора си, какво правите с него?    

    Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay