7 неща, които мъжете се срамуват да ви признаят

Мъжете не се смятат за най-емоционалните същества.

7 неща, които мъжете се срамуват да ви признаят

Наложено ни е мнението, че мъжете са статуи, без чувства, без емоции. Поради тази причина, мъжете се срамуват, когато излязат от тази роля на безчувствени същества и покажат някакъв вид емоция. Следващият текст е израз на недоволството ми към разделението на половете и глупавите правила, които са наложени както на мъжете, така и на жените. Ето 8 неща, които мъжете се срамуват да ви признаят:

  1. Това, че той е несигурен

    Всички мъже са несигурни, без значение какво е положението им. Мъжете също са заобиколени от обработени снимки на мъже, които имат перфектни мускули и идеални лица.

    Има мъже, които мразят тялото си, въпреки че не говорят за това. Точно както някои жени ги е срам да се съблекат по бански, така и някои мъже ги е срам да направят това. Всеки човек е критичен към външния си вид както жените, така и мъжете.

  2. Че е влюбен

    При мъжа, признаването на това, че е влюбен, е израз на слабост и на недостатъчна мъжественост. Жените приемат това признание като нещо супер романтично и всяка жена се радва да разбере, че някой е влюбен в нея. Мъжете обаче приемат това нещо за слабост.

    Мъжете предпочитат да изчакат жената първа да каже "Обичам те", за да не изглеждат прекалено чувствителни и за да не създадат впечатление, че обичат повече.

  3. Че не иска да прави секс

    В женското съзнание мъжът е като машина за секс. Всички мислят, че мъжете искат да правят секс навсякъде, по всяко време, без значение с кого. Просто всяка една възможност, трябва да бъде използвана. Е, това е абсолютно грешно. Изненада! На мъжете не винаги им се прави секс. Причините са същите, каквито са при жените- умора, главоболие, лошо настроение и т.н. Жените и мъжете наистина не са толкова различни, всички сме хора.

  4. Че харесва "момичешки" питиета

    Всеки мъж, който казва, че не харесва коктейл "Секс на плажа", лъже! Коктейлите са супер вкусни и мъжете ги харесват. Това, че всеки път пият така наречените "мъжки" напитки- бира, уиски и т.н., не означава, че харесват същите напитки като нас.

  5. Какво харесва в секса

    Обикновено мъжете се срамуват да ни споделят сексуалните си фантазии, защото ги смятат за извратени и не знаят как ще реагираме. Трябва да насърчавате своя мъж да ви споделя тези неща, защото ако не ги споделя и прави с вас, е силно вероятно да измисли други начини.

  6. Да признае, че друг мъж изглежда добре

    Трудно е да чуете мъж да казва за друг мъж, че изглежда добре. Единственото нещо, което може да чуете, е че някой актьор изглежда добре и то ако сте го изнудили да го каже.

  7. Да признае, че харесва предаванията, които вие гледате

    Прието е, че мъжете гледат спорт, а жените сериали и предавания. Изключително трудно е за един мъж да признае, че предаването, което гледате, му харесва.    

    Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay