Той си има приятелка, но харесва мен? Какво да правя?

Той си има приятелка, но харесва мен? Какво да правя?

Срещате мъж, който той много си пада по вас. Вие също го харесвате. Той ви изпраща текстови съобщения и ви се обажда се без прекъсване, но има само един проблем -  има си приятелка. Но защо тогава се занимава с вас?

За жалост, много мъже го правят! Отговорът може да се намери в психологията. Независимо дали искате този човек или не, потенциално сте на път да станете "другата жена" и той да ви нарани. Това е последното нещо, което искаме да се случи! Нека проучим защо мъжете, които имат приятелки, все още преследват други жени.

Мъжете са настроени да преследват други жени, защото това е техен инстинктивен стремеж. Искат това, което не могат да имат. И поради много други причини, за които ще говорим по-нататък. Важно е да знаете, че това, че ви желае, не го прави лош човек, стига да не предаде доверието на приятелката си, като действа според тези желания.

Той си има приятелка, но харесва мен? Какво да правя?

Никой не контролира чувствата си и същото важи и за вас. Позволено ви е да имаш чувства към него. Просто трябва да разберете последиците в същото време. Никога няма основателно извинение да сте другата жена, без значение какво може да ви каже мъжът, който ви харесва. Помислете за това, преди да вземете прибързани решения. 

Прични той да ви иска, въпреки, че има приятелка:

Изпитва искрени чувства към вас

Първата и най-невинна възможност е той наистина да ви харесва. Въпреки че това може да е нещо добро, то е и опасно. Може би ви е срещнал, след като се е срещнал с приятелката си или просто се е влюбил във вас неволно. Нашите емоции са непостоянни и мимолетни, така че всъщност не е негова вина, ако е започнал да изпитва определени чувства към вас. 

Той има проблеми с приятелката си

За съжаление, едно момче може просто да ви казва, че ви желае, защото има проблеми с приятелката си по един или друг начин. Това може да бъде неговият начин да действа, независимо дали за отмъщение или защото търси утеха. Двамата може да се карат или просто да имат проблеми като цяло. Това означава, че той може да се опитва да я накара да ревнува.

Той е несигурен

"Не знам какво правя. Никога преди не съм бил толкова нервен." Това е реплика на несигурния мъж, който флиртува с друга жена, различна от приятелката си. Несигурните мъже рискуват всичко, което имат, за да получат някаква форма на внимание от друга жена. Това е като флирт с опасността. Трябва да го избягвате като чума. Несигурността при тези мъже произтича от липсата на самооценка и ниското им самочувствие, което след това ги кара да правят неща, които няма да свършат добре.

Той не е сексуално задоволен във връзката си

Това е потенциално най-вероятният проблем, тъй като момчетата могат да направят някои доста луди неща, когато са сексуално разочаровани. Ако това е така, приятелката му може да не му обръща вниманието в спалнята, от което той се нуждае. Той може да идва при вас, надявайки се, че ще го компенсирате и ще му дадете това, което липсва във връзката му.

Той си има приятелка, но харесва мен? Какво да правя?

Нещо му липсва

Това може да са секс, комфорт, подкрепа, химия, споделени интереси и т.н., които се надява да открие при вас.

Тръпка

На някои мъже им харесва тръпката от това да правят нещо нередно зад гърба на партньорката си.

Решете какво искате от него

Преди да направите или кажете нещо, трябва да решите какво искате от ситуацията и да я оцените напълно. 

Започнете, като се запитате следното:

  • Наистина ли го искам?
  • Ако е така, струва ли си той да прекъсне една връзка?
  • Готов ли е да се раздели с приятелката си?

Никой от вас не е лош човек, ако решите, че искате да започнете връзка, стига да започнете на чисто. Чувствата растат и се променят през цялото време, така че не бива да позволявате на гузната съвест да засенчи ясната ви преценка.

Най-важното е да го изчакате да скъса с настоящата си приятелка. Това, че не я познавате не означава, че трябва да продължавате да се срещате зад гърба ѝ. Уверете се,ч е сте взели предвид всикчи детайли от ситуацията преди да действате.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay