Показващото се бельо е новият стил, вдъхновен от звездите

Показващото се бельо е новият стил, вдъхновен от звездите
Instagram

През тази година бельото все повече излзиа на показ. Докато трендът "Без панталон" донякоъде го прикрива с помощта на тъмен чорапогащник и дълги сака и суитчери, то на хоризонта изплува още по-провокативен тренд, който го показва още по-явно.

Както при повечето тенденции, модата се развива с времето. За съжаление, естеството на термина "бабини бикини" ни напомня за проблематичното минало на по-обемното бельо. Доскоро дамите избягваха "гащите" с висока талия, тъй като ги свързваха именно с непривлекателното бельо, което баните ни са носили едно време. В уникална пресечна точка на феминизъм и овластяване на жената, хората вече залагат много повече на комфорта, а дори го карат да изглежда стилно. Точно затова бикините с висока талия са толкова популярни напоследък.

Вече носим бельото си над панталоните

Наблюдавали сме различни знаменитости, които демонстрираха тази визия през годините. Звезди като Хали Бери, Парис Хилтън и Кристина Милиан бельото си над панталоните още в началото на 2000-те, но тогава те по-скоро залагаха на прашки. В наши дни Ким Кардашиян и Хейли Бийбър показват, ч еможем да бъдем модерни и с помощта на доооста по-удобно бельо.

Пазарните проучвания показват намаляване на продажбите на прашки и увеличаване на бельото с висока талия, датиращо от 2015 г. Популяризирането на дамските боксерки и слиповете с висока талия всъщност проправи пътя за този нов модерен външен вид.

Въпреки че може да ви е необходима голяма доза увереност, за да напуснете доброволно къщата, знаейки, че всеки може да види бельото ви, то предоставя още една интересна част от външния вид. Но все пак това е модата - експеримент със стила и причина да излезем от ззоната на комфорт.

Но какво пък толкова? След като знаменитостите го правят, то и ние можем! 

Супермоделът Бела Хадид предложи своя поглед към тази тенденция с класическа визия на черни дънки с висока талия, която беше идеално съчетана с черно бельо. Популярни влиятелни лица в социалните мрежи също прегърнаха тази тенденция със звездата на Instagram София Коелю,  която документира заложи на провокативни бикини Balenciaga с висока талия.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay