Любо Киров с музикална разходка в 4 епохи

Видеоклипът към песента „Ти можеш“ представя изпълнителя в няколко различни роли

Любо Киров с музикална разходка в 4 епохи

Любо Киров разкрива музикалните си пристрастия в един по-различен проект, озаглавен "Ти можеш". Песента е шести сингъл от последния му албум  "Както преди". Любо, разбира се, е автор на текста към "Ти можеш", а по музиката и аранжимента работи с Живко Петров и Ангел Дюлгеров.

Видеоклипът към "Ти можеш" е хронология на музикалните стилове, които са вдъхновявали изпълнителя от детството му до днес. Сюжетът "подскача" през четири различни епохи на поп музиката, като всеки отделен епизод е адаптиран в стила на съответното десетилетие. В кадрите са представени и характерни танцови движения за времето, в което се развива действието, а Любо демонстрира и талант на брилянтен актьор с елегантно чувство за хумор. Режисьор на видеото към песента "Ти можеш" е Емануил Алберт.

"Чувството за хумор и самоирония винаги са били част от мен. Надявам се да се забавлявате много с това видео.", споделя Любо Киров.

Премиерата на "Ти можеш" беше вчера- 23.07 (четвъртък) в 10:00 ч. Парчето е налично във всички музикални стрийминг платформи – A1 Xplore Music,Deezer, Spotify, Apple Music, Tidal и др.

Гледайте видеото към "Ти можеш" в официалния YouTube канал на Любо Киров:


 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay