Най-красивият престъпник влиза в света на модата!

Току-що излязъл от затвора, Джеръми е готов за място на модния подиум

Най-красивият престъпник влиза в света на модата!

Преди две години интернет полудя по Джеръми Мийкс. Той се превърна в сензация преди около две години, след като бе арестуван за участие в гангстерска банда и притежание на оръжие, а снимката му бе публикувана в сайта на полицията в Стоктън, Калифорния. Още тогава той се превърна в една от най-обсъжданите теми в цял свят, като дамите (и не само!) не можеха да се наситят на невероятните му сини очи и подчертани скули.

Във вторник той бе освободен от затвора и освен с възможността да се види със съпругата и трите си деца, Джеръми може да се похвали и с факта, че вече има свой мениджър, както и договор с модна агенция. Тъй като той все още няма право да разговаря с журналисти, те се обръщат към човека, който е решил да му подаде ръка, за да влезе в правия път - Джим Джордан. Той споделя, че телефонът му не спира да звъни, получавайки най-различни предложения от топ модни марки и различни телевизионни предавания.

"Готвим изненади за феновете на Джеръми. Ще се случат много неща, но засега няма да издавам нищо”, споделя мениджърът му. Красавецът има невероятни сини очи, добре подчертани скули и страхотно тяло, което е поддържал в затвора с по 500 коремни преси и 500 набирания. "Нямаше как да не му подам ръка. Той е най-милият, добър и скромен човек, когото познавам”, хвали се с новото си протеже Джордан.

В интернет дори се появиха колажи с Джеръми в кампании за Calvin Klein и Hugo Boss. На твърденията, че бившият затворник и бъдещ модел вече е успял да сключи договор за 30 000 долара, Джим Джордан отговаря отрицателно, но е сигурен, че съвсем скоро ще го направи и сумата ще е доста по-голяма.


Най-красивият престъпник влиза в света на модата!

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

13 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay