Това зелено смути с манго придобива ярък тръпчив вкус от замразена маракуя и помага за борба с възпалението от кейл. Фурмите придават естествена сладост без добавена захар. Макар кориандърът да не е типична съставка за смути, ние обичаме билковите нотки, които добавя към това смути. Чувствайте се свободни да го оставите настрана, ако това не ви харесва – без него е също толкова вкусно.
Състав
-
4 чаши кейл, без дръжки и грубо нарязани
-
2 чаши замразени парчета манго, леко размразени
-
1 чаша замразени неподсладени кубчета маракуя без семки
-
1 чаша пълномаслено кисело мляко
-
½ чаша вода
-
3 Фурми без костилки
-
1 стрък пресен кориандър (по избор)
Упътвания
Добавете кейл, манго, маракуя, кисело мляко, вода, фурми и кориандър в блендер. Блендирайте на средно ниска скорост, като регулирате скоростта, ако е необходимо, докато се смеси добре и стане кремообразно.
Трайност
Охладете в затворен съд до 1 ден.
Съвет
Пуснете студена вода върху замразеното манго, за да премахнете леда. Това улеснява много работата на блендера.
0 | 0 |