Омая ни!

Приказно екоселище с атмосфера от миналото

Ще ви разкажем приказка за едно омайно и сладко ваканционно селище. В планината, на няколко километра от границата с Гърция, на приказните югоизточни склонове на Южен Пирин, в близост до село Гайтаниново, удобно се е разположило екоселището "Омая”.

Това различно от всички останали български почивни станции място, представлява седем къщички, построени от камък, глина и дърво. Шест от тях са едностайни, а последната освен спалня, предлага и удобен хол. Самите къщички са уникални по рода си - напомнят за колиби, разположени сред девствената природа на зеления горски свят. Въпреки това, комплексът предлага нужния уют и удобства на съвременния човек, който е неразривно свързан с технологиите в ежедневието си.

Омая ни!

Омайно са разположени всички дребни детайли, които съжителстват в пълна хармония с природата. Дървени пейки, скални образувания, оградени от цветни градини, две езера и басейн с шезлонги, както и бар за почитателите на лукса. Освен места за отдих, мястото предлага чудни планински маршрути, разходки с лодка и каране на колело в планинска среда.

Факт е, че модерното общество се обръща отново към природата и нейния първоначален вид. Преоткрива се всичко старо и забравено, което впоследствие се оказва най-качествено.

Не се учудваме, че екоселището носи това приказно име. "Омая” е място, което наистина омайва, а ако все още не сте решили къде да прекарате идните почивни дни, то това предложение е повече от алтернативен вариант.

Вече дори приказните герои и магически местенца си имат Facebook профили. Затова контактите им може да потърсите именно там.

778 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 13.01.2012|15:45
направо замая
2
Не е посочен 05.12.2011|14:41
Все едно си попаднал в царството на хобитите. :) Като извадено от книгите на Толкин е това място...
1
Не е посочен 05.12.2011|14:29
много ми харесва но не е за моите финансови възможности
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay