Днес решихме да се поглезим с ароматен ордьовър за двама. На помощ, разбира се, дойдоха колегите ни от Kulinar.bg, които бързо ни прошепнаха вкусна рецепта, отнемаща съвсем кратко време.
Необходими продукти:
10 маслини
10 стръка див лук
1 пакетче крема сирене
1 тиквичка
100 гр. пушена сьомга
2 филийки хляб
Начин на приготвяне:
Срежете тиквичката по дължина и я издълбайте. Сложете в нея от крема сиренето, а отгоре завийте на розичка парченце сьомга.
Нарежете хляба на продълговати парченца и намажете с тънък слой крема сирене. Потопете в ситно нарязания лук и отгоре пак сложете парченце сьомга.
Подредете в подходяща чиния и гарнирайте с маслини. Нашият съвет: сервирайте с чаша хубаво бяло вино.
Не забравяйте да се включите в конкурса на Kulinar.bg, посветен на традиционната българска кухня.
3 | 1 |