Отмъщение или любов: Светлана пусна гола снимка на Гущеров (СНИМКА)

Отмъщение или любов: Светлана пусна гола снимка на Гущеров (СНИМКА)

Светлана публикува гола снимка на Гущеров в социалните мрежи, за да докаже, че двамата отново са заедно, след като тя публично го обвини, че не се грижи за нея и децата им. Снимката показва тялото на Християн, което тя нарича "секси", въпреки че мнозина биха го описали другояче.

След като снимката изтече в медиите, възникнаха въпроси дали е била споделена нарочно, за да злепостави Християн пред цяла България. Светлана и Християн са известни с бурната си връзка, характеризираща се с раздяли и събирания. След последната им раздяла Светлана каза, че Християн не се е грижил добре за нея и децата им. Сега изглежда, че той е успял да я убеди да се съберат отново, вероятно чрез много молби, сълзи и дори заплаха за самоубийство.

Отмъщение или любов: Светлана пусна гола снимка на Гущеров (СНИМКА)

Въпреки противоречията около тяхната връзка, няма съмнение, че Християн и Светлана предизвикват голям интерес сред публиката. Техните лични отношения често са тема на дискусии в таблоидите и онлайн форумите. Само времето ще покаже дали тази последна снимка означава трайно събиране или е просто още един етап в драматичната им връзка.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay