Петна на блузата

Резултатът от колаборацията между Louis Vuitton и Яйои Кусама е колекция с точки

Името на Яйои Кусама може да не ви говори нищо, но жителите на Япония със сигурност знаят по нещо за тази ексцентрична дама. Тя прославя японското модерно изкуство на световно ниво със своите шантави проекти, а ние дотолкова се удивихме от въображението ѝ преди време, че решихме да се запознаем с историята ѝ.

Креативният директор на Louis Vuitton Марк Джейкъбс също бе впечатлен от "жената Точка” и отправи лична покана към нея, в която изразява огромното си желание да създадат колекция заедно. Яйои прие, а летните им творения са вече факт.


Облеклата и аксесоарите все още се крият от простосмъртните, можем само да видим официалните първи снимки от колекцията. Самата тя ще бъде представена на света в началото на юли и ще включва облекла, чанти, обувки, часовници и масивни бижута.

Колаборацията между Vuitton и Кусама ще "залее” 461 магазина, а до октомври се очаква и втора ударна вълна от дизайнерските творения на двамата гении.

Освен модата, двамата ще атакуват и мобилния пазар. През юли на пазара ще бъде пуснато ново приложение за iPhone, което позволява на потребителите да снимат и после да добавят към изображението си характерните за Кусама точки.

Петна на блузата

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 28.05.2012|10:04
много ми идва с тези точки
1
Не е посочен 28.05.2012|09:15
само обувките ми харесаха
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay