Пике показа новото си гадже в Instagram за първи път!

Явно вече е официално!

Слуховете, снимките и пиперливият текст на песента се оказаха верни, тъй като Жерар Пике официално показа приятелката си Клара Чиа Марти в Instagram.

Вчера испанският професионален футболист и бивш дългогодишен партньор на Шакира сподели първата си снимка в с новата си любов, която е 23-годишна студентка по връзки с обществеността от Барселона. Към селфито обаче лиспва каквото и да било описание.

Постът на Пике се появява две седмици след като Шакира, с която той имаше връзка повече от 11 години и има двама сина, пусна нова песен, разкриваща как той я е предал, когато тя е имала най-голяма нужда от него и я е изоставил заради по-млада, жена, създаваща по-малко проблеми.

"Аз съм твърде добра за теб и затова си с някой точно като теб", пее Шакира на испански в нейната колаборация с Bizarrap, "BZRP Music Session #53". Също така тя завоалирано споменава името на бившия си в парчето, както и това на приятелката му.

45-годишната Шакира и 35-годишният Пике обявиха раздялата си в съвместно изявление миналия юни. 

"Със съжаление потвърждаваме, че се разделяме. Молим за поверителност в този момент за благополучието на нашите деца, които са наш максимален приоритет. Благодарим ви предварително за вашето разбиране и уважение.", казаха тогава те.

Скоро след това тя се появи в сърцераздирателно интервю, а след това издаде емоционален сингъл на име "Monotonía", за раздялата, преди да пусне парчето с Bizarrap.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay