Ползата от масажите

Притежават много такива

Ползата от масажите

Масажът като че ли е пренебрегван, а той има огромни ползи върху нашето по-добро състояние. Той може да ни възстанови за много кратко и да ни зареди с енергия, сила и да възвърне хармонията ни за дълъг период. Разбира се, хубаво е да се ходи редовно на масаж, защото инцидентно посещение, едва ли би имало някакъв ефект. Ние ще Ви кажем кои са най-добрите масажи, на които си заслужава да се отдадете.

Шведски масаж

Когато става въпрос за лечение, това е най-популярният масаж. Целта му е да отпусне тялото Ви и да Ви освободи от стреса. Най-хубавото е, че не е задължително да ходите при специалисти, а може да се направи и вкъщи. 

Ароматерапевтичен масаж

Това е най-нежният масаж. Това може би е и най-релаксиращият масаж. Той ще помогне и да подобрите паметта си. Ако използвате например цитрусови масла, това ще спомогне да се справите с проблемите с храносмилането. 

Тайландски масаж

Смята се, че традиционният тайландски масаж е на повече от 2000 години и е бил ползван не само като терапевтичен метод, но и за поддържане на здравето и общото благосъстояние. Той, също така, стимулира творческите натури.

Масаж с горещи камъни

Индианците са използвали този вид масаж за лечение на мускулите.

Пренатален масаж

Той е за бъдещите майки. Целта му е да отпусне напрегнатите мускули, да Ви накара да се чувствате добре и да подобри кръвообращението. Също така, ако имате проблем с подуването на ръцете и краката по време на бременност, този масаж ще Ви отърве от това неприятно чувство. 

Шиацу масаж

В превод от японски шиацу означава "натиск с пръст". Тази техника включва масаж с палци и пръсти. Благодарение на този масаж, ще свалите напрежението и стреса.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay