Предимствата на акройогата за двойки

Забавлявате се и отслабвате заедно

Предимствата на акройогата за двойки

Акройогата е микс от йога и акробатика. Днес ще се спрем на тази, която е за двойки. Този спорт е страхотен да влезете заено във форма. Ето и предимствата на това да спортуваш с партньора си.

Ще заздравите връзката си - Доказано е, че хората, практикуващи акройога, имат много по-здрава и истинска връзка. Това е така, защото заедно в продължение на час изпълнявате ралични упражнения. Това неминуемо Ви сплотява.

Научавате се да си имате доверие - В акройогата движенията на партньорите са взаимосвързани и се правят фигури, за които са нужни двама. Тоест, ако едното звено от пирамидата не е в кондиция, другото също пропада. Именно затова в този спорт се изгражда доверието.

Много по-забавно е! - Да, безспорно е по-забавноо да тренираш с партньора си, отколкото сам. Можете да се шегувате, да се окуражавате.

Научавате много един за друг- Докато спортувате заедно ще научите много повече за партньора си, отколкото през което и да е друго време. 

Извисявате се взаимно духовно - Започвате да гледате в една и съща посока, да имате едни и същи възгледи и възприятия за света.

Ще отслабвате заедно - Какво по-хубаво да влезете в страхотна форма по едно и също време. 

Ще имате повече мотивация - Акройогата не е чак толкова лесен спорт, но с повече желание, се получава. Гледайки партньора Ви, ще се мотивирате да успеете, защото, ако Вие се провалите, проваляте и него.

Ще съпреживеете много страхотни емоции заедно  - Ще има смях, падания, успешни пози, навехнати ръце.. и много, много спомени. Подарете си го, защото го заслужавате!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay