Тази йога поза е много по-ефикасна от кафето сутрин!

За да имаме прилив на енергия още от сутринта

Тази йога поза е много по-ефикасна от кафето сутрин!

Всички се оплакваме от това, че сутрин ни се спи, нямаме енергия и сънят никога не ни е достатъчен! Затова първото нещо, което правим, когато алармата ни събуди, е да си направим огромна доза кафе, а след като се замъкнем някак си на работа, да пийнем още едно. Това наливане с кафе, обаче, изобщо не е толкова безобидно, колкото си мислим. Ние открихме много по-здравословен и ефективен начин да сте в кондиция още от сутринта. 

Оказва се много по-лесничко, отколкото ние си мислим. Предлагаме Ви една йогистка поза, която е много лесна за изпълнение и ще Ви зареди с енергия. Дори няма да повярвате в началото колко жизнени се чувствате. Ще си мислите, че са Ви изникнали крила. Чрез нея релаксирате и балансирате мускулите.

Ето я и нея. Седнете на земята. Опънете краката си напред. Поставете ръцете си зад гърба. след това повдигнете таза си нагоре. Вдишайте, издишайте и се върнете отново към земята. Това е упражнението! Елементарно, изискващо минимални усилия, а така благоприятно действащо на тялото. Добре е да го повторите 5-10 пъти.

Хайде, пробвайте и Вие! Ще видите, че е страхотно!

Автор: Теодора Георгиева

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay