Топ 5 на високо-мазнинните храни

През последните години се засилва тенденцията да се консумират високо- мазнинни храни, в комбинация с ниско количество на въглехидрати.

Топ 5 на високо-мазнинните храни

Чрез този хранителен режим се поддържа постоянно ниво на хормона инсулин, който гарантира нормално функциониране на организма.

Този режим е антипод на установените хранителни режими, които изключват мазнината. foodpanda подбра топ 5 на високо-мазнинните храни, за които не сте и подозирали, че ако консумирате може да отслабнете.

Сърца в масло

Има много хора, които обичат сърца, но не ги консумират, защото ги смятат за вредни. Всъщност, ако се приемат без въглехидрати, те помагат за редуциране на теглото.

Телешки език

Езикът в масло се счита за деликатес, който може да намерите в почти всяко заведение. Той се приготвя и изключително лесно, за тези, които обичат да готвят.

Свински пръжки

Въпреки, че свинските пръжки се считат за много калорични, не особено полезни, те са висок носител на животински мазнини и консумирането им в този хранителен режим ще забърза метаболизма. 

Животинска сметана

Ако и вие сте от хората, които обичат да ядат сметаната с лъжицата, то този режим е за вас. Имайте предвид обаче, че трябва да изключите всичко друго, което не съдържа животински мазнини.

Сирена с високо съдържание на мазнина

Сирената са храна, която може да хапвате по всяко време. Те са богат източник на мазнини особено овче, козе и биволско.

За любителите на синьото сирене- могат да го консумират в неограничено количество.

Ако решите да преминете към този режим, трябва да ограничите всичко, което не съдържа животински мазнини, освен зеленчуци.

Източник: БГНЕС

Станете част от Jenite.bg във Facebook! 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay