Рапърът Енчев от популярния дует "Румънеца и Енчев" създава греяно вино по своя специална рецепта. През последните 10 години изпълнителят активно се занимава с организирането на кулинарни фестивали, като най-известните са тези на скарата и бирата.
"Тази година обиколих България с фестивала на скарата. Организирах 17 такива събития в цялата страна, което означава около 90 фестивални дни. Надминах себе си по обем и мащаб, като включих много нови места", сподели пред "Телеграф" певецът.
По време на коледните празници Енчев организира щандове за греяно вино, повечето от които приготвени по негова рецепта. "Имам гигантски медни казани и невероятни рецепти. Приготвяме малиново вино, ягодово, черешово и с джинджифил", похвали се той. Той се наслаждава на процеса на откриване на нови рецепти. Последната му разработка е шоколадово вино. Четейки различни идеи, той ги адаптира по свой вкус. Например, шоколадовото вино видял в интернет, опитал няколко варианта, но все нещо им липсвало, затова добавил нещо от себе си и резултатът бил уникален. Най-новото му изобретение е бял пелин с праскова и райска ябълка. "Това се получи нещо, което може да възкреси човек", добавя той с усмивка.
0 | 0 |