"Мис България" отне короната от Елизабет Кравец

"Мис България" отне короната от Елизабет Кравец

Конкурсът "Мис България" взе решение да отнеме короната от миналогодишната победителка Елизабет Кравец, която има украински корени. Организаторите оповестиха това решение в публикация във Facebook.

Гаел Бонел Санчез, ръководител на конкурса, посочи, че Елизабет Кравец ще бъде лишена от титлата си поради действия, които са навредили на имиджа и престижа на "Мис България". Освен това носителката на короната многократно е получавала предупреждения за тези нарушения.

"За съжаление, тези нарушения увредиха репутацията, имиджа и престижа на нашия национален конкурс за красота, като г-ца Кравец не изпълни задълженията налагани от дадената й титла. В резултат на това организацията Мис България понесе щети накърняващи нейните бизнес отношения както с дългогодишни партньори, така и с нови такива", се посочва в решението.

От днес нататък Елизабет Кравец вече няма право да използва търговското наименование "Мис България" в комуникацията си, включително в социалните медии и фактури.

"След внимателно разглеждане и обстоен преглед на обстоятелствата, организацията Мис България реши, че тези нарушения подкопават интегритета и репутацията на конкурса и неговата общност. В резултат на това, г-н Гаел Бонел Санчез, ръководител на конкурса, няма друг избор, освен да отнеме титлата и короната от г-ца Елизабет Кравец, като това решение влиза в сила незабавно", пишат от организацията.

Съобщението разкрива, че титлата на "Мис България" сега ще премине към първата подгласничка, Илияна Борисова. В новото си качество тя ще поеме свързаните с короната отговорности.

"Ние имаме пълно доверие в нейната способност да представлява нашата организация с грация, достойнство и в съответствие с нашите ценности. Ние разбираме, че това решение може да изненада мнозина", пишат от "Мис България".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay