Адел пак оглави класации

Британката стана Артист на годината на iTunes

За пореден път британската звезда Адел доказа, че талантът стои на първо място и всевъзможните самореклами и провокации не са в състояние да го омаловажат.

Певицата стана първият изпълнител, който завоюва три победи едновременно в музикалната класация на iTunes. Тя стана Артист на годината, "Rolling In The Deep" бе обявена за най-продавана песен, а "21" спечели същото признание, но за албум, научаваме от idolator.com.

Сребърният и бронзовият медал за сингли завоюваха LMFAO с "Party Rock Anthem" и Кейти Пери с "Firework". Второ и трето място за албуми пък, отидоха при "Sigh No More" на Mumford & Sons и Tha Carter IV (deluxe edition) на рапъра Лил Уейн.

Ники Минаж бе удостоена с титлата Пробив на годината, а нейният "Super Bass" се нареди на десето място в списъка за най-продавани песни.

В останалите категории "Социалната мрежа" бе обявен за най-продаван филм, а биографията на Стив Джобс, дело на Уолтър Айзъксън, се оказа най-продаваната книга. Птиците с проблеми в контролирането на гнева, т.е. добре познатите ни "Angry Birds", заемат първо място по продажби на приложения за iPhone и iPad.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 09.12.2011|15:16
Много силна и мнго труoна година за Адел. Със сигурност ще продължи да жъне още награди и се надявам най-накрая да видим на живо на наградите Грами.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay